INVADERT: - Orlando er helt knust. Han føler det som at privatlivet hans er blitt invadert av uønskede personer, sier en venn av skuespilleren Orlano Bloom. Foto: All Over Press
INVADERT: - Orlando er helt knust. Han føler det som at privatlivet hans er blitt invadert av uønskede personer, sier en venn av skuespilleren Orlano Bloom. Foto: All Over PressVis mer

- Han er helt knust

Filmstjernen fikk sjokkbeskjed da han befant seg på andre siden av landet.

SEHER.NO: Den britiske Hollywood-skuespilleren Orlando Bloom (32) har blitt frastjålet verdier for seks millioner kroner fra sin luksusvilla i Hollywood Hills-kvarteret i Los Angeles. De dyre gjenstandene, deriblant to meget verdifulle ur, samt diverse smykker, ble stjålet av innbruddstyver, som brøt seg gjennom et vindu i superstjernens hus.

Selv befant Bloom seg på den andre siden av USA - i New York - da han ble robbet.

Politiet har den siste tiden brukt mye tid på å få samlet inn fingeravtrykk, samt å få fotografert hele huset. Orlando reiste umiddelbart tilbake til hjemmet sitt da han fikk nyheten - for å gi politiet nøyaktige opplysninger om hva som faktisk var stjålet.

- Orlando er helt knust. Han føler det som at privatlivet hans er blitt invadert av uønskede personer, sier en venn av skuespilleren, ifølge Heatworld.com.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no , eller ring oss på vår tipstelefon 93076767. 

LES OGSÅ: Er Orlando og Miranda forlovet?