- Han er helt knust over sønnens død

Sylvester Stallones sønn ble funnet død i sitt hjem fredag.

I SJOKK: Skuespiller Sylvester Stallone er fullstendig knust og lamslått av sorg etter sønnens brå bortgang. Sage Stallone ble funnet død i sitt hjem i Los Angeles fredag ettermiddag lokal tid. Dødsårsaken er ennå ikke fullstendig fastslått, men i Foto: FameFlynet Norway
I SJOKK: Skuespiller Sylvester Stallone er fullstendig knust og lamslått av sorg etter sønnens brå bortgang. Sage Stallone ble funnet død i sitt hjem i Los Angeles fredag ettermiddag lokal tid. Dødsårsaken er ennå ikke fullstendig fastslått, men i Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Eldstesønnen til «Rocky»-skuespiller Sylvester Stallone (66) fle fredag funnet død i sitt hjem i Los Angeles. Det melder TMZ og en rekke andre amerikanske medier.

Sage Stallone, som bare ble 36 år gammel, skal angivelig ha dødd av en pilleoverdose ifølge TMZs kilder. Men ifølge kilder i amerikansk politi virker det ikke som at dødsfallet skyldes selvmord. Det skal ikke ha blitt funnet noe selvmordsbrev på åstedet.

- Sylvester Stallone er fullstendig knust og lammet av sorg over det plutselige tapet av sønnen Sage Stallone.

- Hans tanker og medfølelse er hos Sages mor Sasha. Sage var en svært talentfull og flott ung mann. Tapet av ham vil bli følt for alltid, sier «The Expendables 2»-skuespillerens talsperson til TMZ.

Ifølge kilder til TMZ skal «flere tomme pilleglass» ha blitt funnet i nærheten av den livløse 36-åringen, men det er ikke kjent hva slags medisiner glassene har inneholdt. Obduksjonen av Sage Stallone vil trolig gjennomføres i løpet av de neste 48 timene, melder TMZ.

Politiet skal ha blitt oppringt klokken 14.17 lokal tid og funnet den avdøde i hans eget hjem. Det var ingen tegn til innbrudd eller til at noe kriminelt hadde funnet sted, skriver People.

- Det hele høres ut som en forferdelig tragedie. Han var altfor ung til å dø, sier Andrew Smith i LAPD til People, og understreker at det er for tidlig å fastslå at Sage døde av en overdose reseptbelagte medisiner.

- Det kan ha vært et hjerteinfarkt eller slag, sier han til nettstedet. Smith påpeker videre at rettsmedisineren trolig vil bruke flere uker på å utarbeide en toksikologirapport før man kan konkludere med sikkerhet.

Ifølge den avdødes advokat, George Braunstein, skal det ha vært 36-åringens hushjelp som først fant ham død.

- Sage var full av liv, en fantastisk, kjærlig person. Siste gang jeg snakket med ham, for et par dager siden, sa han at han skulle gifte seg, og han hadde mange ting han jobbet med og virket veldig entusiastisk. Det var ingenting som tydet på at han hadde problemer, understreker Braunstein videre overfor People. 

Sage Moonblood Stallone var den eldste sønnen til Sylvester Stallone og hans første kone Sasha Czack (61), som var gift fra 1974 til 1985. Sage hadde roller i to av farens filmer, «Rocky V» og «Daylight».

Han jobbet både som skuespiller, produsent og regissør. I tillegg drev han firmaet Grindhouse Releasing sammen med Bob Murawski (48). De jobbet med restaurering og bevaring av exploitation-filmer av god kvalitet, noe som også medførte samarbeid med kameraten og kultregissøren Quentin Tarantino (49).

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Mamma jublet da mormor døde 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer