REDD: Blake Lively satte seg på første fly til Los Angeles med en gang hun hørte om ulykken. Foto: All Over Press
REDD: Blake Lively satte seg på første fly til Los Angeles med en gang hun hørte om ulykken. Foto: All Over PressVis mer

- Han er heldig som lever

Blake Livelys far i alvorlig bilulykke.

SEHER.NO: Tilværelsen dreier seg om mer enn sladder for "Gossip Girl"-stjernen Blake Lively (20) om dagen.

Tirsdag måtte skuespilleren hoppe på første fly til Los Angeles etter at hennes far Ernie Lively (61) ble innblandet i en alvorlig bilulykke tidligere på dagen, og måtte hastes til sykehuset.

- Det var svært alvorlig, han er heldig som er i live, forteller en kilde til magasinet Star.

Kilden forteller videre at de to har et sterkt bånd.

- De er så nære som en far og en datter kan bli, hun ble helt ute av seg da hun fikk de forferdelige nyhetene. Han lærte henne alt, legger kilden til.

Blake Senior var på vei til et opptak for serien Criminal Minds i Long Beach da han visstnok skal ha mistet kontrollen over bilen da han var på vei over på en annen motorvei.

- Bilen snurret i luften et par ganger før den landet, så vidt jeg har forstått, forteller Ernies businesspartner og fetter, Harold Smith.

Ifølge kona til Ernie og Blakes mamma, Elaine, har pappa Lively kommet seg etter ulykken, og han har nå blitt flyttet ut av akutten.

Ernie Lively er mest kjent for sin rolle i Sisterhood of The Traveling Pants, samt gjesteroller i The West Wing og Ghost Whisperer.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Hollywoods heteste under 25