Simon Cowell:

- Han er heldig som er i live

TV-profilen skal ha vært i en ulykke som resulterte i et sykehusopphold.

ULYKKE: Her ser man Simon Cowell med gips på den ene armen idet han forlater hjemmet sitt i London sammen med forloveden Lauren Silverman. Foto: Pa Photos / James Manning
ULYKKE: Her ser man Simon Cowell med gips på den ene armen idet han forlater hjemmet sitt i London sammen med forloveden Lauren Silverman. Foto: Pa Photos / James Manning Vis mer
Publisert

Britiske Simon Cowell (62) er kjent for å lire av seg på godt og vondt som dommer i blant annet «American's Got Talent» og har gjennom sin tid i bransjen skapt en rekke overskrifter.

Denne uken ble det kjent at 62-åringen skal ha blitt fraktet til sykehus etter en sykkelulykke i nærheten av hjemmet sitt i London forrige uke.

- Simon var på en elsykkel og skled på en vanndam, forteller en kilde nær Cowell til The Mirror, gjengitt av Variety.

Simon Cowell og resten av dommerpanelet i «America's Got Talent» settes ut når den blinde autisten Kodi Lee viser fram sangstemmen sin. Vis mer

Heldig som er i live

Ifølge kilden skal 62-åringen ha blitt kastet over rattet på sykkelen og havnet midt i veibanen.

- Han er heldig som er i live ettersom han ikke hadde på seg hjelm, fortsetter kilden.

Ifølge kilden skal det også ha rent mye blod fra ansiktet til Cowell som følge av ulykken.

Det skal ha vært en forbipasserende som fraktet Cowell til sykehuset hvor han skal ha fått beskjed om at den ene armen hans var brukket. Kilden opplyser om at armen nå er gipset og at TV-profilen er på bedringens vei.

Simon Cowell har hittil ikke uttalt seg om ulykken.

SKADET SEG: Kjendisdommeren Simon Cowell har brukket ryggen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Stygg ulykke

Dette er imidlertid ikke den første sykkelulykken til «America's Got Talent»-dommeren. I 2020 ble Cowell (61) utsatt for en stygg ulykke, da også på elsykkel, i Malibu i California.

EL-PSYKKEL: Cowell har blitt fotografert flere ganger syklende med hjelmen på rattet. Foto: Splash News / NTB
EL-PSYKKEL: Cowell har blitt fotografert flere ganger syklende med hjelmen på rattet. Foto: Splash News / NTB Vis mer

- Han skadet ryggen og ble fraktet til sykehus. Han har det bra, er under observasjon og i de beste hender, het det i en uttalelse fra Cowells representanter kort tid etter ulykken.

Som følge av hendelsen måtte Cowell gjennom en operasjon på hele seks timer, som blant annet involverte å sette inn en metallstang i ryggen.

Dette resulterte i at han måtte ta en lengre pause fra TV for å gjennomføre operasjon og omfattende rehabilitering.

- Da jeg så røntgenbildet, innså jeg at jeg nesten kunne ha knust ryggraden min helt i stykker. Så jeg ville bokstavelig talt ikke ha vært i stand til å gå. Jeg visste at jeg hadde brukket ryggen i det øyeblikket jeg landet. Det skjedde veldig plutselig og gjorde vondt, sa han i et intervju med Extra.

LES OGSÅ: Simon Cowell: Detaljen i dette bildet vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer