KOKTE OVER: - Han føler på sin egen utilstrekkelighet, han vil gjerne prestere. I tillegg til at han hadde influensasymptomer mistet han buen. Dermed kokte det over, sier Alexander Rybaks pressetalsmann, Kjell Arild Tiltnes. Her er Rybak avbildet sammen Foto: Stella Pictures
KOKTE OVER: - Han føler på sin egen utilstrekkelighet, han vil gjerne prestere. I tillegg til at han hadde influensasymptomer mistet han buen. Dermed kokte det over, sier Alexander Rybaks pressetalsmann, Kjell Arild Tiltnes. Her er Rybak avbildet sammen Foto: Stella Pictures Vis mer

- Han er harmonisk og balansert

Noen ganger koker det bare litt over, mener Alexander Rybaks pressetalsmann.

Publisert
SEHER.NO: Tirsdag kom nyheten om at den norske artisten Alexander Rybak (24), som mandag skulle vært en del av TV-konserten «Lotta på Liseberg», under prøvene plutselig slo fiolinen mot noen scenerekvisitter idet han startet på hiten og seierslåten fra MGP, «Fairytale».

På vei ut slo han nok en gang rundt seg med instrumentet slik at den knuste, skriver VG.

Dette er derimot ikke første gang at 24-åringen viser temperamentet sitt. Tidligere denne måneden innrømmet han at han knakk sin egen finger etter et raseriutbrudd mot en lydtekniker under Eurovision-prøvene. Men det stopper ikke der: I vinter skrev han på sin Facebook-side at han hadde fått et nervøst sammenbrudd og slått hånda til blods.

Til Seher.no tilbakeviser Rybaks pressetalsmann, Kjell Arild Tiltnes, at «Fairytale»-sangeren har et aggresjonsproblem.

- Ja, dette er det tredje episoden på halvannet år som inkluderer Alexander, men både du og jeg har nok flere enn det. Det som er saken her er at Alexander er en offentlig person, og at flere timer av døgnet hans blir dokumentert av pressen. Jeg tror alle der hjemme kjenner seg igjen i slike utbrudd, sier Tiltnes til Seher.no.

Ifølge Tiltnes, er det nemlig svært sjelden at fjorårets Eurovision-vinner har utbrudd som dette.

- Som jeg har sagt tidligere: Dette er ikke rasjonelt, men likevel menneskelig. Noen ganger koker det bare litt over. Av dem jeg kjenner er Alexander den med færrest utbrudd. Han er harmonisk og balansert, mener Tiltnes, som samtidig avslører akkurat hva som skjedde under den skjebnesvangre prøven på Liseberg mandag.

- Han føler på sin egen utilstrekkelighet, han vil gjerne prestere. I tillegg til at han hadde influensasymptomer mistet han buen. Dermed kokte det over. Men det går alltid ut over ting, og ikke mennesker.

Mandagens opptrinn førte til slutt til at Rybak avlyste sin opptreden på den direktesendte konserten senere på kvelden. Pressetalsmannen hans vil derimot ikke snakke så mye om hvor mye den ødelagte fiolinen hans kostet.

- Det er jo egentlig ganske uvesentlig. Men det er klart han spiller ikke på en nybegynnerfiolin...

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Brakk fingeren på seg selvVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer