LANGER UT: - Svein er grusom i serien og grusom på premierefestene våre. Det går ikke an å oppføre seg sånn, sier Nansy Rostad. Foto: Anders Myhren, Seher.no
LANGER UT: - Svein er grusom i serien og grusom på premierefestene våre. Det går ikke an å oppføre seg sånn, sier Nansy Rostad. Foto: Anders Myhren, Seher.noVis mer

- Han er grusom!

- Han tror han er mer berømt enn James Bond og Elvis til sammen, mener Syden-venninnene Lisbeth og Nansy.

SEHER.NO: "Charterfeber"-stjernene Lisbeth Meisler (46) og Nansy Rostad (56) har svært lite til overs for sin kollega Svein Østvik (47).

- Jeg orker egentlig ikke uttale meg om noe særlig om Svein. Han er grusom i serien og grusom på premierefestene våre. Det går ikke an å oppføre seg sånn. Han tror han er mer berømt enn James Bond og Elvis til sammen, sier Nansy Rostad til VG.

Østvik har vært med i programmet helt siden starten i 2007, og er den største stjernen av dem alle. I tillegg til Charterfeber har han medvirket i programmer som "Praksisjobben" på Viasat 4 og Sangstjerner på TV 3.

Men selv om Nansy og Lisbeth lar kritikken mot sin mannlige kollega hagle, henter de seg litt inn igjen - i hvert fall bitte litt.

- Svein på tur er jo noe helt annet enn når vi er på ferie. Vi gjør jo ting og har det hyggelig, forteller Nansy.

Svein selv er overrasket over kritikken som nå kommer.

- Det er det verste jeg har hørt. Jeg er selvsagt i kjempehumør på premierefestene, men føler ikke at jeg har stjernenykker, sier han til VG.

I starten av desember skrev Seher.no at den kvinnelige duoen får sex-meldinger av unge gutter. I mandagens VG forteller de at de synes det hele er motbydelig.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Får sex-meldinger fra unge gutter