PÅ KJÆRESTEVIS: Jennifer Aniston og Christopher Gartin fikk et bord like ved bassenget, hvor de kunne sitte nesten helt i fred for nysgjerrige blikk. De bestilte vin, salat, og delte en hamburger - på ekte kjærestevis.  Foto: All Over Press
PÅ KJÆRESTEVIS: Jennifer Aniston og Christopher Gartin fikk et bord like ved bassenget, hvor de kunne sitte nesten helt i fred for nysgjerrige blikk. De bestilte vin, salat, og delte en hamburger - på ekte kjærestevis. Foto: All Over Press Vis mer

- Han er gift

De har blitt sett hyppigere og hyppigere sammen - uheldigvis hevdes det nå at mannen allerede er gift.

Publisert
SEHER.NO:  Jennifer Aniston (41) ble nylig sett med en mystisk mørk mann, ved Sunset Tower Hotel i Hollywood. De har blitt sett hyppigere og hyppigere sammen, og nå har OK Magazine avslørt mannens navn. Uheldigvis viser det seg at denne mannen allerede er gift, skriver magasinet. 

Det så ut som Jennifer endelig hadde fått en ny mann i sitt liv. Og det har tilsynelatende vært bare fryd og gammen, men nå viser det seg at den hittil ukjente mannen, skuespilleren Christopher Gartin (42), faktisk er gift.

Gartin skal være godt gift med eventmanageren Joanna Gartin, som blant annet stod for Tori Spellings bryllup.

Det var ikke lenge siden Christopher hentet «The Bounty Hunter»-stjernen i sin sorte Audi rundt klokken 19, og kjørte henne til Sunset Towel Hotel, hvor de hadde en romantisk date, forteller kilder til OK.

Paret fikk et bord like ved bassenget, hvor de kunne sitte nesten helt i fred for nysgjerrige blikk. De bestilte vin, salat, og delte en hamburger - på ekte kjærestevis.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hvem er dette da, Jennifer?


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer