FYSISK UTSLITT: Produsent Gusty Utterdahl melder at Åge Sten Nilsen er fysisk utslitt, og at det hele også var en stor psykisk belastning. Foto: Anders Myhren / Seher.no
FYSISK UTSLITT: Produsent Gusty Utterdahl melder at Åge Sten Nilsen er fysisk utslitt, og at det hele også var en stor psykisk belastning. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer

- Han er fysisk utslitt

Åge Sten Nilsen gikk av scenen og måtte bryte forestilling.

Publisert
SEOGHØR.NO: Det gikk galt for Åge Sten Nilsen da han stod på scenen under Queen-hyllesten «The Show Must Go On» i Oppdal søndag kveld.

Avisen Opdalingen.no melder at artisten måtte bryte konserten med seks låter igjen, og at han forlot scenen uten å si et ord.

- Det er blitt en for stor psykisk belastning. Han er også fysisk utslitt, og klarte ikke å levere hundre og ti prosent. På slutten fikk han knuter i halsen og måtte kaste inn håndkleet. Han synes det er veldig trist å avslutte konsertrekken på denne måten. Oppdal var det siste spillestedet i denne omgang, sier produsent Gusty Utterdahl til avisen.

Ifølge produsenten skal Nilsen ha følt seg svimmel og uvel, og måtte legge seg ned.

Det var en stund hektisk blikk-kontakt mellom bandmedlemmene og koristene, og en av koristene meldte at det ville bli en pause i konserten etter at Nilsen hadde forlatt scenen. Men artisten kom aldri tilbake igjen.

En ny runde med suksessforestillingen er imidlertid under planlegging, og det er mulig at startskuddet vil gå i Oppdal, slik at de som måtte gå skuffet hjem får en ny sjanse til å oppleve det hele.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Halve Norge tror at jeg er homo

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer