<strong>OVER FOR GODT?:</strong> Pete Davidson og Ariana Grande gjorde det slutt for en stund siden, men det betyr ikke at de nødvendigvis finner tilbake til hverandre. Foto: Splash News / NTB scanpix
OVER FOR GODT?: Pete Davidson og Ariana Grande gjorde det slutt for en stund siden, men det betyr ikke at de nødvendigvis finner tilbake til hverandre. Foto: Splash News / NTB scanpix Vis mer

Ariana Grande og Pete Davidson:

- Han er fortsatt forelsket i Ariana

Pete Davidson skal ikke ha gitt opp eksforloveden.

Publisert
Sist oppdatert

Da nordmenn våknet opp mandag morgen forrige uke, var det nok enkelte som satte kaffen i vrangstrupen. Natt til mandag norsk tid ble det nemlig kjent at superparet bestående av Ariana Grande (25) og Pete Davidson (24) hadde avbrutt forlovelsen sin.

Det amerikanske stjerneparet ble sammen tidligere i år, før det hele utviklet seg til forlovelse i juni.

Mange ble derfor sjokkerte da nyheten om at de to hadde gått hver til sitt smalt.

Venner av komikeren snakker nå ut om hvordan han har taklet bruddet, og hvorfor han tror det bare er midlertidig.

- Fortsatt forelsket

Det er Page Six som omtaler saken. De siterer avisen The Post, som har pratet med enkelte av vennene til komikeren. De er ikke navngitte, men skal angivelig ha hatt nær kontakt med Pete den siste tiden.

- Jeg snakket med Pete her om dagen, og han har begynt å vitse igjen, sier en venn, og fortsetter:

- Han er fortsatt forelsket i Ariana og ser en fremtid med henne. Han vet derimot at bruddet er til det beste akkurat nå, sier vennen.

I HARDT VÆR: Fredag ble Aretha Franklin begravet i Detroit. I den forbindelse opptrådte Ariana Grande under seremonien - som ble ledet av biskop Charles H. Ellis III (60). Sistnevnte sto imidlertid for en situasjon som han seinere har måttet beklage for. Video: NTB Scanpix Vis mer

Andre venner av paret har derimot en annen oppfatning. En venn er kritisk til at de forlovet seg såpass raskt, og mener at de egentlig aldri rakk å bli kjent med hverandre før de plutselig skulle gifte seg.

En annen venn av komikeren sier at han prøvde å heie på dem, men tror at all oppmerksomheten rundt dem til slutt ødela det som kunne ha vært et fint forhold.

For øvrig brøt Pete Davidson selv tausheten etter bruddet nå i helgen. Det gjorde han i stand-up-showet «Judd & Pete for America», som han holder sammen med filmprodusenten Judd Apatow (50).

Påstandene om at Pete kanskje ikke tar bruddet helt på alvor, klinger for øvrig godt med tonen han la seg på fra scenen i helgen. Der slo han nemlig flere vitser om den brutte romansen.

Eksen døde

Ariana Grande mistet som kjent sin ekskjæreste, rapperen Mac Miller, i en overdose i starten av september.

Dette var tøft for stjernen å akseptere, og dødsfallet gikk hardt inn på henne. Sorgen hennes skal ha vært svært vanskelig for Pete å takle.

- Ariana var knust og Pete visste ikke hvordan ha skulle håndtere det. Hun innså at hun trengte en voksen mann som kan støtte henne nå, og det er ikke ham, har en kilde uttalt til The Sun.

- Vanskelig

Selv om popstjernen ikke har uttalt seg direkte om bruddet, la hun nylig ut en kryptisk beskjed til fansen - som av naturlige årsaker var nysgjerrige på om det virkelig var hold i bruddnyheten.

I meldingen, som ble delt på artistens Instagram-story, skrev hun følgende:

«På tide å si farvel til internettet for en stund. Det er vanskelig å ikke komme borti nyheter og ting som jeg prøver å unngå for øyeblikket», skrev hun, og refererte til havet av saker angående henne og ekskjæresten.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

<strong>INSTAGRAM:</strong> Ariana Grande delte en kryptisk beskjed på sin Instagram-story før hun ikke lenge etter slettet innlegget. Dette er en del av den lengre storyen hun delte på Instagram. Foto: Skjermdump, Instagram
INSTAGRAM: Ariana Grande delte en kryptisk beskjed på sin Instagram-story før hun ikke lenge etter slettet innlegget. Dette er en del av den lengre storyen hun delte på Instagram. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer

«Det er veldig trist og vi prøver veldig hardt å holde oss gående. Elsker dere, og takk for at dere alltid er her», skrev Grande.

Innlegget lå imidlertid ikke ute lenge, og ble etter hvert slettet av artisten selv. Det tok ikke lang tid før også dette utsagnet skapte overskrifter verden over.

Samtidig hintet 25-åringen om at hun ikke har hatt det helt enkelt de siste turbulente dagene.

«Jeg kan ikke tro at jeg nesten lot angsten min ødelegge for meg i dag. Ikke i dag, satan! Ikke i morgen eller dagen etter det - ikke mer. Du kan suge min store, grønne p*kk. Jeg skal synge ut følelsene mine og være en stor, vandrende klump med kjærlighet», skrev hun i et annet innlegg, ifølge E! News.

Grande er for tiden opptatt med å spille inn en tv-spesial av den klassiske Broadway-musikalen «Wicked», og skrev også i innlegget at hun ønsket å fokusere på det akkurat nå.

Tøff periode

Ifølge Vanity Fair er det et klokt valg av Grande å ta en pause fra sosiale medier på dette tidspunktet, og bladet omtaler valget hennes som «en forfriskende kontrast til andre artister som Kanye West (41)», som tidligere har skapt store overskrifter med sin bisarre sosiale medier-oppførsel.

Ariana Grande har vært gjennom en tøff periode i det siste. I september kom, som nevnt, sjokkbeskjeden om at den amerikanske rapperen Mac Miller døde bare 26 år gammel.

Miller var for de fleste nordmenn kanskje best kjent som Grandes ekskjæreste. Paret var sammen i to år, før de gjorde det slutt tidligere i år.

Kort tid etter at dødsbudskapet ble kjent, la Grande ut et bilde av eksen på en gressplen som en hyllest. En uke senere uttalte hun seg om dødsfallet i et Instagram-innlegg.

«Jeg elsket deg fra dagen jeg møtte deg da jeg var 19, og det vil jeg alltid. Jeg kan ikke tro at du ikke er her mer. Jeg klarer ikke å forstå det. Vi snakket om dette. Så mange ganger. Jeg er så sint. Jeg er så trist at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg», skrev hun i det åpenhjertige innlegget, og fortsatte:

«Du var min kjæreste venn. Veldig lenge. Over alt annet. Jeg er så lei meg for at jeg ikke kunne fikse dette eller ta smertene vekk. Jeg ville det virkelig. Den snilleste, søteste sjelen med demoner han aldri fortjente. Jeg håper du har det fint nå. Hvil».

LES OGSÅ: Tok et hardt valg da hun fant ut av graviditeten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer