STRESSET: Den 34 år gamle Batman-stjernen skal ha vært svært stresset etter ekteskapelige problemer, samt dødsfallet til sin gode venn, skuespillerkollegaen Heath Ledger. Foto: © 2008 Warner Bros. Ent. All R
STRESSET: Den 34 år gamle Batman-stjernen skal ha vært svært stresset etter ekteskapelige problemer, samt dødsfallet til sin gode venn, skuespillerkollegaen Heath Ledger. Foto: © 2008 Warner Bros. Ent. All RVis mer

- Han er forferdelig sinna

Christian Bales voldsomme temperament skal ha vært årsaken til det påståtte angrepet, sier en sentral plassert kilde.

SEHER.NO: Batman"-stjernen Christian Bale (34) ble tirsdag arrestert etter at hans mor og søster anmeldte ham for vold.

Superstjernen, som i disse dager er aktuell med kinosuksessen "The Dark Knight", skal angivelig ha slått etter moren Jenny (61) og søsteren Sharon (40), da de bodde på Londons eksklusive Dorchester Hotel søndag kveld.

Ifølge The Daily Mail skal angrepet ha skjedd etter at skuespilleren i lengre tid har vært svært deprimert etter problemer i ekteskapet. Heath Ledgers død i januar skal også ha vært en medvirkende årsak, de to var nemlig gode kamerater - og kompisens dødsfall er fortsatt ikke lett å bære for Hollywood-stjernen.

Se bilder fra "The Dark Knight" nederst i saken!

En kilde nær Bale bekrefter at episoden kommer i en tid da har store problemer i forholdet til Sandra "Bibi" Blazic, en tidligere modell og make-up-artist.

- Han opplever stress i ekteskapet. Samtidig har han et forferdelig temperament. Men i steden for å lange ut mot kona, går det ofte ut over de rundt ham i stedet, forteller kilden, som understreker at Heath Ledgers død også har vært tungt å svelge for Christian Bale.

- Uten Ledger rundt seg har Bale større og større vanskeligheter med å kommunisere med folk i omgangskretsen sin, spesielt hans egen familie, sier kilden.

Den walisisk-fødte skuespilleren var tilstede under Europa-premieren på "The Dark Knight" i Leicester Square mandag kveld, og var også på intervju med britiske GMTV mandag morgen, skriver TMZ.com.

Det samme nettstedet skriver at 34-åringen var som en "rå nerve" bare dager før han skal ha dyttet moren og søsteren. Under filmingen av "Terminator 4" på Kirkland flyplass i New Mexico sist fredag, skal superstjernen bokstavelig talt ha gått "bananas".

En av medarbeiderne på settet skal ha ødelagt en scene, noe som gjorde Bale svært forbannet. Mange hundre personer hørte det intense utbruddet - til og med militærpolitiet i området.

I et intervju nylig innrømmet Bale at han har vært deprimert - og at han har opplevd tilfeller av søvnløshet. Likevel nekter han for å ha gjort det som han beskyldes for.

Anmeldelsen mot Bale skal opprinnelig ha blitt levert av moren og søsteren til en politistasjon i Hampshire, og Londons Metropoliton Police bekreftet siden at de hadde fått den videresendt fra en annen avdeling.

Skuespilleren meldte seg frivillig til politiet etter anmeldelsen, og har blitt holdt på Belgravia politistasjon i fire timer før han slapp ut mot kausjon.

Bale slo gjennom som skuespiller i Steven Spielberg-filmen "Empire of the Sun", og har siden hatt suksess med filmer som "American Psycho", "Shaft" og "Batman Begins".  

"The Dark Knight" har Norgespremiere 25. juli.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Se sjokkbildene av Batman!

Se bilder fra "The Dark Knight" her:

PREMIERE: Mandag var det duket for Europa-premiere på "The Dark Knight", og Bale var tilstede, tross anmeldelsen. Foto: All Over Press
MED KONA: Christian Bale og kona Sibi Blazic på premieren av "The Dark Knight" i London. Foto: All Over Press
SIGNERTE AUTOGRAFER: Bale signerte autografer for fansen som om ingenting skulle ha skjedd. Foto: All Over Press
TILBAKE: Bale gjenopptar rollen som superhelten Batman i "The Dark Knight". Foto: All Over Press
PREMIERE: Bale på London-premieren med motspiller Maggie Gyllenhaal, som har tatt over Katie Holmes rolle i den nye Batman-filmen.
SISTE FILM: The Dark Knight er avdøde Heath Ledgers siste film. Han spiller The Joker.