Camilla Herrem og Steffen Stegavik:

- Han er flinkere enn meg

Camilla Herrem og Steffen Stegavik letter på sløret om livet som småbarnsforeldre.

PAUSE: Håndballparet Camilla Herrem og Steffen Stegavik tok seg en pause fra småbarnslivet da de kom sammen på Idrettsgallaen i helgen. Video: Henriette Eilertsen Vis mer Vis mer
Publisert

I juli i fjor kunne håndballparet Camilla Herrem (32) og Steffen Stegavik (35) juble over å ha blitt foreldre for første gang, da sønnen Theo kom til verden.

Herrem bekreftet selv til Se og Hør at hun var gravid, like etter mesterskapet i 2017, og et drøyt halvt år senere kom den lille gutten til verden.

Da Se og Hør møtte ekteparet under Idrettsgallaen i Stavanger lørdag, hadde de barnefri og var klare for å feire idrettsåret som hadde gått. Herrem hadde store forventninger til kvelden, men avkreftet raskt at verken hun eller ektemannen ville vinne festen lørdag kveld.

Må bli flinkere

At livet, som i stor grad dreide seg om håndball og hunden Lykke, har forandret seg, legger verken Herrem eller ektemannen skjul på.

- Vi må være flinkere til å planlegge, sier Herrem og påpeker at Stegavik er flinkere på det punktet enn hun er.

- Jeg må begynne å bli litt bedre på planlegging. Det er et helt annet liv, men utrolig koselig, fortsetter hun.

På spørsmål om det har dukket opp noen uventede utfordringer som småbarnsforeldre, kan den stolte faren fortelle at det har gått over all forventning.

- Jeg synes vi klarer oss bra, og så skal det jo sies at vi har en veldig snill gutt også, som skal ha ros for at han sover om natten og stort sett er blid hele tiden.

BARNEFRI: Camilla og Steffen hadde barnefri lørdag kveld. Ekteparet strålte på den røde løperen i forkant av Idrettsgallaen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BARNEFRI: Camilla og Steffen hadde barnefri lørdag kveld. Ekteparet strålte på den røde løperen i forkant av Idrettsgallaen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

God hjelp

Selv om det bare er et halvt år siden lille Theo kom til verden, har Herrem allerede vært tilbake på håndballbanen. Hun ble blant annet hentet inn i EM-troppen i desember - der hun imponerte - som vanlig.

At tiden strekker til i en hektisk hverdag, kan de ikke ta all æren for selv.

- Vi har heldigvis familie rundt oss som er flinke til å hjelpe til med barnevakt, sier Herrem, og legger til at det også bidrar til at ekteparet kan fokusere på hverandre.

- Når vi har så god hjelp hjemmefra, så går det fint. Men vi har jo lyst til å være med han også da, sier Herrem lattermildt.

KLINTE TIL: For et halvt år siden ble de foreldre for første gang sammen. Her klinte de til under VM i Tyskland i 2017. Foto: NTB Scanpix
KLINTE TIL: For et halvt år siden ble de foreldre for første gang sammen. Her klinte de til under VM i Tyskland i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Avstandsforhold

Camilla Herrem og Steffen Stegavik har vært et par i en årrekke, og sommeren 2011 forlovet de seg. To år senere ble de rette ektefolk, da de ga hverandre sitt ja på brudens hjemsted Sola i Rogaland.

Det skulle riktignok gå flere år etter bryllupet før de to flyttet sammen. Med unntak av noen måneder i Romania, der begge spilte for klubben Baia Mare, bodde ekteparet knapt under samme tak, før 2017.

Stegavik har tidligere fortalt til Dagbladet at det var godt å endelig bli samboere.

- Det er jo dette vi har ventet på i tolv år. Det var utrolig deilig å kunne pakke alle tingene sine ut av esker, som var spredd over fire forskjellige byer. Nå bor vi i samme by, og det er helt perfekt.

Hyllet kona

Da paret ble foreldre for første gang i juli, annonserte de selv at sønnen hadde kommet til verden. Det gjorde Stegavik i et lengre innlegg på Instagram, hvor han samtidig benyttet anledningen til å hylle kona.

- For en stjerne du er. Fem års bryllupsdag i går ble feiret på sykehuset i går kveld/natt. Og sannelig så kom lille Theo i natt, 7. juli. Du er søren meg den sterkeste dama jeg veit om, skrev han blant annet.

TORE TANG: Håndballjentene feirer med champagne og gullhatter på spillerhotellet i Göteborg. Seierssangen ble Tore Tang. Video: Bjørn Langsem og Fredrik Ø. Sandberg Vis mer

- Alt er godt med mor, barn og pappa, skrev han videre.

Også 32-åringen tok til sosiale medier for å annonsere sønnens ankomst.

- «Det er som en intervalltrening» sa de. Tøffeste intervallene jeg noensinne har vært borti i hvert fall. Og lengste. Lille Theo, etter litt om og men, kom han frisk og rask ut, skrev den nybakte moren.

LES OGSÅ: - Jeg er veldig rørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer