SØRGER: Prince Michael II (delvis skjult), Paris og Michael Jackson jr. -bor nå hos besteforeldrene inntil videre. Foto: All Over Press
SØRGER: Prince Michael II (delvis skjult), Paris og Michael Jackson jr. -bor nå hos besteforeldrene inntil videre. Foto: All Over PressVis mer

- Han er faren til Michaels barn

Arnold Klein skal ha vært mer enn bare lege for Debbie Rowe og Michael Jackson...

SEHER.NO: Det har de siste dagene svømmet over med rykter om hvem som kan være foreldrene til avdøde Michael Jacksons tre barn.

Nå utpekes en hudlege, som i årevis har behandlet Jackson, som far til artistens to eldste barn, Michael Jackson Jr. (12) og Paris Katherine (11).

Doktor Arnold Klein var en nær venn av artisten, og jobbet ved den eksklusive Beverly Hills-klinikken Institute of Dermatology and Cosmetic Surgery. Han har hatt en rekke celebre pasienter, deriblant Cher.

Også barnas mor, Debbie Rowe, skal være en tidligere pasient av Klein.

- Han er faren. Han og Debbie skrev under på at de aldri ville avsløre hemmeligheten, avslører en kilde til US Magazine.

Ifølge magasinet skal flere kilder ha bekreftet at det skal ha vært Arnold Klein som var sæddonoren da Debbie Rowe ble inseminert med spermier på 90-tallet.

Den nå 50 år gamle sykepleieren Debbie Rowe var gift med Michael Jackson i tre år. De to skilte lag i 1999.

Nå står også en venn av Michael Jackson fram og hevder han er barnefaren til Jacksons yngste barn.

Al Malnik - som skal være en restauranteier med linker til mafiaen - hevder ifølge FemaleFirst at han er faren til syv år gamle Prince Michael II, også kalt Blanket, og at han tidligere har lovet popstjernen å oppdra gutten.

- Det var jeg som reddet Michael fra å gå konkurs, og i gjengjeld, sa han at han skulle nevne meg i testamentet. Jeg var en farsfigur for Michael og jeg har nå tenkt å være en farsfigur til sønnen som er rettsmessig min, sier han ifølge nettstedet. 

Malnik hevder at det skal ha vært poplegenden selv ba ham om å oppdra Blanket.

- Han spurte meg, om dersom det skulle skje noe med ham, om jeg ville bli gudfar og forelder til Prince Michael.

Hvem som er moren til Prince Michael II er fremdeles ikke kjent.

Ifølge nettstedet skal Malnik ha hjulpet Jackson med et enormt lån på hele 450 millioner kroner da han i 2005 slet med gjeld etter å ha kjempet i retten etter å ha blitt anklaget for utuktig omgang med mindreårige gutter.

Ifølge nettstedet TMZ har Michael Jacksons mor Katherine søkt retten om omsorgsretten for alle de tre barna til den avdøde popstjernen - og fått den på midlertidig basis.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
Etterlater låtene til barna sine