- Han er far til mine barn!

Nå krever kvinnen å få million-bidrag for sine voksne barn...

BARE TULL: Ifølge Keanus talspersoner er Karen Salas påstander om at Keanu er far til hennes barn bare tull.  Foto: All Over Press
BARE TULL: Ifølge Keanus talspersoner er Karen Salas påstander om at Keanu er far til hennes barn bare tull. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: En 46 år gammel kvinne fra Ontario i Canada hevder nå at "Matrix"-stjernen Keanu Reeves (44) er far til hennes fire, voksne barn. Karen Sala skal er så sikker på at superstjernen er far til barna, at hun nå har gått rettens vei for å få barnebidrag, 20 år etter at yngstemann ble født. 46-åringen hevder at hun og Keanu har kjent hverandre fra de var små, og at de hadde noe på gang i flere år, selv etter at hun hadde giftet seg. Romansen skal da ha resultert i fire barn, som hun nå vil at Keanu skal ta ansvar for. Sala, som representerer seg selv, har søkt om både barnebidrag og ekteskapsbidrag fra Hollywood-stjernen, til tross for at de aldri har vært gift. I intervju med The Star forteller hun at hun er rasende for at Keanu aldri har villet akseptere og ta ansvar for barna, og at hun synes det er på tide at han stiller opp. - Jeg er rasende. Jeg vil bare at han skal ta ansvar og være en mann, sier hun. Ifølge 46-åringen har hun ved flere anledninger forsøkt å kontakte superstjernen, dog uten hell. "Matrix"-stjernen skal imidlertid ha sendt gaver til barna hvert år. Årsaken til at hun nå går rettens vei er at barna holder på med sine universitetsutdannelser, som koster mye penger. Penger hun vil at Keanu skal bidra med. I tillegg hevder hun at hun ønsker at barna skal bli kjent med deres "virkelige far". I tillegg til en DNA-test, søker Sala om barnebidrag på nærmere én millioner kroner i måneden, i tillegg til ekteskapsbidrag på 20 millioner. Keanus talsperson i LA, Cheryl Maisel, bare ler av Salas påstander. - Karens Salas påstander er falske og helt sprø. Keanu Reeves har ingen anelse om hvem hun er, sier hun. Også superstjernens businessmanager, Paul Knell, avfeier det hele som tull. - Det er helt klart noe galt med en person som søker om barnebidrag etter at alle barna er voksne, sier han. Reeves ble født i Lebanon, men bodde i Toronto med moren frem til han flyttet til Hollywood på slutten av 80-tallet. Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767! LES OGSÅ: - Verdens kjekkeste 44-åring?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer