- Han er far til hennes sønn

Salma Hayeks mann gjorde Linda Evangelista gravid.

OPPSIKTSVEKKENDE: Nyheten om at Pinault er far til Linda Evangelistas fire år gamle sønn vekker oppsikt. Foto: Stella Pictures
OPPSIKTSVEKKENDE: Nyheten om at Pinault er far til Linda Evangelistas fire år gamle sønn vekker oppsikt. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: François-Henri Pinault (49), Salma Hayeks (44) ektemann, er far til supermodellen Linda Evangelistas (46) fire år gamle sånn Augustin James. Det skriver People.com.

Nyheten kommer fram av rettsdokumenter som Evangelista har skrevet under på, der hun søker økonomisk støtte fra Pinault.

Hayek og Pinault giftet seg i 2009, men ble sammen i 2006, på tiden Evangelista ble gravid.

- I papirene står det at barnet var født utenfor ekteskap med Linda Evangelista, noe Pinault var klar over. Det står at Pinault er faren til Evangelistas sønn, sier en kilde til nettstedet.


Det betyr at Salma Hayeks datter, Valentina Paloma Pinault (3), har enda halvbror. François-Henri har en sønn og en datter fra et tidligere ekteskap.

Foreløpig er det ikke klart hvor mye Pinault må betale i barnebidrag.

- Dette er ingen Schwarzenegger-sak. Ingen var gift, og det har ikke vært snakk om noe utroskap, forteller en annen kilde til People.com.

Verken Hayek eller Evangelistas talspersoner har vært tilgjengelig for kommentar.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg liker å spise innsekter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer