- Han er en verdig vinner

De tre andre gullfinalistene ønsker Carl Espen lykke til i København.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter en nervepirrende finale med påfølgende gullfinale var det tilslutt bergenseren Carl Espen Thorbjørnsen som stakk av med seieren i Melodi Grand Prix lørdag kveld.

Den ferske artisten hadde tilnærmet null sceneerfaring på forhånd, men nordmenn hadde likevel tro på Carl Espen som ble utpekt som en forhåndsfavoritt.

Sammen med Linnea Dale, Mohamed Mo Abdi Farah og Knut Kippersund Nesdal var han en av de fire som først havnet i gullfinalen og fikk fremføre sin låt en gang til.

Da stemmene ble lest opp var det lenge få stemmer som skilte Carl Espen og Mo før bergenseren fikk et overveldende antall stemmer fra vestlandet og sikret seg seieren.

Fornøyd med andreplass

Det var likevel en strålende fornøyd Mo som tok andreplassen.

- Det var helt sykt. Da de ropte opp navnet mitt og sa gullfinalen var jeg happy. Du så det på smilet mitt og opptredenen. Alle er vinnere i kveld, sier Mo til Seoghør.no.

Han beskriver forholdet til vinneren som et «storebror-lillebror forhold» og gleder seg til å se Carl Espen i København.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer