FAMILIEMANN: Otto Robsahm er samboer og har to døtre med Marion Teig. Her er paret sammen under Gullruten i Bergen tidligere i år. Foto: NTB scanpix
FAMILIEMANN: Otto Robsahm er samboer og har to døtre med Marion Teig. Her er paret sammen under Gullruten i Bergen tidligere i år. Foto: NTB scanpixVis mer

- Han er en veldig inkluderende og flott pappa

Otto Robsahm får skryt av samboeren.

SEOGHØR.NO: Hele Norges «Sinnasnekker», Otto Robsahm (47), har i flere år hjulpet trengende familier som sliter med oppussing som tærer på parforholdet.

Den strenge, men velmenende håndverkeren bidrar gjerne med å rydde opp - både i hjem og familieliv, og har reddet over 50 forhold iløpet av TV-sesongene.

Privat er Robsahm sammen med Marion Teig (38) og nå er duoen selv i gang med å pusse opp sin egen villa i Lier utenfor Drammen.

LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Otto Robsahm. Foto: Se og Hør
LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Otto Robsahm. Foto: Se og Hør Vis mer

Samboerparet, som har et felles firma, stortrives med å jobbe sammen både privat og profesjonelt.

- Vi krangler ikke. Jeg er sjefen over alt inne, mens Otto tar de fleste avgjørelsene ute, eller så tar vi dem sammen. Vi jobber jo sammen om prosjektene. Det fungerer veldig bra, forteller Marion til Se og Hør.

Paret har også døtrene Lindsay (6) og Isabell (8), og ettersom Otto er mye bortreist med jobb, setter Marion og barna ekstra stor pris på den tiden de har sammen hjemme.

– Han er en veldig inkluderende og flott pappa. Han sier aldri nei, og er flink til å skjemme bort jentene sine. Derfor må jeg passe på å holde litt igjen, fastslår hun med et smil.

Les mer om Otto i et stort intervju i nyeste nummer av Se og Hør.

LES OGSÅ: - Jeg var sekunder fra å dø

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.