Kanye West og Bianca Censori:

- Han er en vanskelig person

Ekteparet tar angivelig en pause fra forholdet.

PAUSE? Ekteparet har ikke sett hverandre på nesten en måned. Foto: Backgrid / NTB
PAUSE? Ekteparet har ikke sett hverandre på nesten en måned. Foto: Backgrid / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bianca Censori (28) og Kanye West (46) giftet seg i desember 2022, en måned etter at sistnevnte offisielt var skilt fra ekskona Kim Kardashian (43).

Nå tar Censori og West en pause etter ett år som rette ektefolk, skal vi tro amerikanske The Sun.

Gjennom sommeren har ekteparet reist rundt i Europa og har vekket oppsikt i en rekke turistbyer - West vist blant annet frem rumpa i Venezia.

Nå tilbringer paret tilsynelatende tid fra hverandre. Censoris familie skal ifølge The Sun ha forsøkt å overtale henne til å forlate West, da han angivelig har satt strenge regler for hva hun kan og ikke kan gjøre.

SAMPLET: Hollywood-fruen Gunilla Person sier hun vil gå til sak mot Kanye West, og hevder han har brukt hennes stemme i en sang. Video: NRJ Morgon / Kanye West / foreal. Reporter: Vegard Krüger. Vis mer

Deres kilder mener dette har vært bidragsytende til at paret har tatt en pause.

- Kanye sier de har tatt en pause siden midten av oktober og at han nå bare fokuserer på musikken, hevdes det.

- Han er en veldig vanskelig person å være rundt og jobbe for, og Bianca har vært blant de mest tålmodige menneskene rundt ham.

Kilder mener videre at 46-åringen har vært lykkeligere og mer fokusert etter at han giftet seg med Censori, men at forholdet har vært vanskelig for henne.

KRITIKK: Den kontroversielle multikunstneren Kanye West sjokkerte under en motevisning for sin hans nye Yeezy-kolleksjon.  Vis mer

- Hun kommer kanskje tilbake når albumet slippes. Hun elsker denne livsstilen, men jeg mener det er tydelig at familien hennes helst ser at hun ikke gjør det.

Hva angår reglene West angivelig har gitt kona, har det tidligere blitt hevdet at han bestemmer hva hun skal ha på seg, og at han har gitt henne munnkurv.

- Hun får bare spise spesifikk mat, og må trene - selv om Kanye ikke trener mer. Hun har ikke noen tanker selv lenger, og hun adlyder ham for han har overbevist henne om at de er kongelige, har kilder hevdet.

Verken Censori eller West har uttalt seg om de såkalte reglene, eller om de faktisk har tatt en pause i forholdet.

LES OGSÅ: - Det blir nok ikke oss

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer