HAR DET GØY: - Aldri ett kjedelig moment med Sverre! Vi har det knall, og har hengt sammen siden jeg kom til Norge, forteller Tine Eriksen Schatz til Seher.no. Foto: Anders Myhren / Seher.no
HAR DET GØY: - Aldri ett kjedelig moment med Sverre! Vi har det knall, og har hengt sammen siden jeg kom til Norge, forteller Tine Eriksen Schatz til Seher.no. Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

- Han er en utrolig god elsker

Men med ett unntak, mener den norske TV-stjernen.

SEHER.NO: For et par uker siden ble det kjent at den frittalende «Ja, vi elsker Hollywood»-stjernen Tine Eriksen Schatz (47) har funnet tonen med Oslos utelivskonge, 20 år yngre Sverre Goldenheim (27).

Schatz er i disse dager på plass i Norge, og den siste tiden har hun tilbrakt tid sammen med sin nye flørt. Og til Seher.no legger ingen av dem skjul på at det med tiden kan bli mer enn bare en romanse mellom de to.
 
- Vi er vel kanskje ikke kjærester helt ennå, men vi er veldig betatt og glade i hverandre. Vi er like gærne, uten tvil. Hun er en bra dame, sier Sverre Goldenheim til Seher.no.

Akkurat det kan Tine skrive under på.

- Aldri ett kjedelig moment med Sverre! Vi har det knall, og har hengt sammen siden jeg kom til Norge, forteller hun.

47-åringen, som tidligere blant annet har uttalt at hun har hatt jentesex flere ganger, kommer ikke helt unna temaet denne gangen heller. Men denne gangen handler det meste om en nordmann ved navn Goldenheim.

- Han er en utrolig god elsker - når han gidder! humrer Schatz, som opprinnelig kommer fra Drammen, men som bor i Los Angeles.
 
26. mai reiser Sverre Goldenheim tilbake til Ibiza, mens Tine 29. mai drar tilbake til USA. Til Seher.no avslører de derimot at de mest sannsynlig ganske kjapt kommer til å besøke hverandre.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Er han Lenes nye mann?