OPPHETET STEMNING: Kristin og Jan Tore ble ikke akkurat bestevenner etter en natt i grotte. - En stor idiot, sier Kristin om Jan Tore, som svarte med å hevde at Kristin hadde fokuset på helt feil sted. Foto: TVNorge
OPPHETET STEMNING: Kristin og Jan Tore ble ikke akkurat bestevenner etter en natt i grotte. - En stor idiot, sier Kristin om Jan Tore, som svarte med å hevde at Kristin hadde fokuset på helt feil sted. Foto: TVNorgeVis mer

- Han er en stor idiot

Det utstemte 71 Grader Nord-deltageren legger ingenting i mellom.

SEHER.NO: Etter en lang reise mellom Ålesund og Fauske, ble det i mandagens episode klart at Kristin Bøgeberg Jonsson (21) måtte ut av "71 Grader Nord". Det kom ikke som noe stort sjokk på deltageren selv.

- Det var utrolig trist, men også forventet. Jeg visste at jeg trengte frikort, og da jeg så hva frikortkonkurransen gikk ut på, skjønte jeg med en gang at jeg ikke hadde store sjanser, sier hun til Seher.no.

Selv håpet Kristin i det lengste på å få bli. Før utvelgelsen sa Anniken Sand (23) at hun ville gi henne flest poeng. Det gjorde hun ikke, og Kristin endte opp med ett poeng fra Anniken. Det overrasket Kristin.

- Jeg fikk et lite håp under stemmegivningen om å få bli. Anniken sa hun skulle sette meg øverst, så det var jo litt sjokkerende. Men man kan jo ikke forvente noe annet i et sånt spill.

Etter at det var klart at det var Kristin som måtte hjem, omfavnet de andre deltagerne 21-åringen. Lene Hansen (26), som tidligere har blitt omtalt som irriterende, sa til Kristin at hun kom til å savne henne. Kommentaren hun fikk tilbake var "skjerp deg".

- Det ble så falskt akkurat der og da. De andre sto og smilte. Og da hun sa at hun kom til å savne meg, sa jeg bare "skjerp deg" tilbake, forteller Bøgeberg Jonsson.

Et irritasjonsmoment
Underveis i episoden skulle deltagerne deles inn i grupper på to, for deretter å lete etter poster i en stor grotte, hvor de skulle tilbringe natten. Kristin kom i gruppe sammen med Jan Tore Richenberg (40).

- Jeg liker ikke trange, fuktige rom. Men gikk egentlig bedre enn forventet. Jeg var så irritert på Jan Tore at jeg glemte at jeg var litt småredd, sier Kristin om følelsen å krabbe gjennom minimale åpninger og bergsprekker.

Men hun legger ingenting i mellom når hun omtaler Jan Tore, som hun selv skulle ønske hadde røket ut av konkurransen.

- Han er kjempehyggelig når han er hyggelig, men han er en stor idiot ellers. Han "vet jo alt og kan alt", og mine forslag ble jo alltid nedstemt. Ifølge han kunne jo ikke jeg noen ting. Etter hvert ble det et stort irritasjonsmoment.

- Aldersforskjellen er jo på 20 mot 40. Jeg føler jeg har mer livserfaring enn henne. Og inne i grotta der ble vi uenige og hadde en diskusjon der. Men jeg kunne jo faktisk mer enn henne, sier han til Seher.no.

- At jeg er en idiot får hun bare mene, men når man er med i et sånt program, og det eneste hun tenkte på var å vaske håret, cola og kebab, det synes jeg er helt på hjørnet av Japan. Man må forvente å lukte svette og dritt.

Likevel hevder Richenberg at han ikke har et horn i siden til Kristin.

Kristin, som ble sammen med deltageren Jørgen Aamodt (21) etter "71 Grader Nord", har på TV blitt framstilt som den søte og uskyldige av deltagerne. Om det stemmer, er hun ikke så sikker på selv.

- Noen ganger var det så gøy å være på tur, så jeg glemte helt at det var en konkurranse. Jeg ønsket å skape bra stemning. Men jeg vet ikke helt om jeg er den mest "uskyldige" i gruppa.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg ble sjokkert