- Han er en skikkelig playboy

Hollywoodstjernen blir advart mot sin nye flamme.

OPPTATT: Renee Zellweger skal ha forelsket seg i TV-journalisten Dan Abrams. Foto: All Over Press
OPPTATT: Renee Zellweger skal ha forelsket seg i TV-journalisten Dan Abrams. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
LOS ANGELES (Seher.no): I oktober kom det frem at Renee Zellweger (39) la på seg for å finne en mann. Nå kan det endelig se ut som om hun har klart nettopp dette.

I følge de amerikanske bladene Star og Enquirer skal nemlig "Bridget Jones"-stjernen har falt for TV-journalisten Dan Abrams (42).

- De har datet i all hemmelighet i noen uker. Men de bestemte seg nylig for å vise seg offentlig sammen fordi de tror det kan hjelpe Renee med å promotere hennes nye film "New In Town", sier en kilde til Star magazine.

Paret traff hverandre på en fest i jula, og ble observert sammen på en romantisk middag på American Hotel i New York 17. januar.

- Renee snakker stadig om hvor søt, morsom og smart Dan er. Hun fikk seg en skikkelig vekker etter skilsmissen fra Kenny Chesney, og er helt ferdig med slike svevende artist typer. Dan er aen person hun kan diskutere politikk og kultur med, forteller en nær venn av henne til The Enquirer.

Men den søte skuespillerinnen blir også advart mot sin nye flamme.

- Renee bør være på vakt. Han er en skikkelig playboy.

Mens Abrams tidligere har vært sammen med supermodellen Elle Macpherson (44) og "Lov og Rett"-stjernen Elisabeth Röhm (35) - har Zellweger blitt linket til kjekkasen George Clooney (47) og moromannen Jim Carrey (46).

LES OGSÅ: Nå er hun lykkelig forlovet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer