BEKLAGET SEG: Fredag uttalte Tiger Woods seg for første gang til pressen etter utroavsløringene. Pamela og Susan ville ikke tilgitt golfesset hvis det var de som var i Elin Nordegrens situasjon.  Foto: AP
BEKLAGET SEG: Fredag uttalte Tiger Woods seg for første gang til pressen etter utroavsløringene. Pamela og Susan ville ikke tilgitt golfesset hvis det var de som var i Elin Nordegrens situasjon. Foto: APVis mer

- Han er en skam for USA

Amerikanerne nekter å tilgi superstjernen etter utroskapsavsløringene.

HOLLYWOOD (SEHER.NO):  - Jeg tenkte kun på meg selv. Jeg trodde jeg kunne gjøre hva jeg ville.

Dette var noe av hva golfstjernen Tiger Woods sa da han fredag for første gang snakket ut etter at han krasjet utenfor sitt eget hjem i Florida i november i fjor. Etter den tid har utroskap etter utroskap blitt avslørt rundt den amerikanske superstjernen.

- Jeg er dypt lei meg for de egoisiske handlingene jeg har begått, sa Tiger under fredagens pressekonferanse.

Seher.no er på plass i verdens filmmeteropol, Los Angeles. Og på Hollywood Boulevard var det få amerikanere som brukte mye energi på å støtte Tiger Woods etter de mange avsløringene som har kommet den siste tiden. Og unnskyldningen han kom med, ble ikke akkurat godt motatt...

- Jeg ville aldri ha tilgitt ham om det var meg det gjaldt. En unnskyldning er ikke nok, mener Pamela og Susan, som Seher.no møter midt i selveste Hollywood.

Pamela og Susan er derimot ikke alene om å være kritiske til den offentlige uttalelsen til Tiger Woods. En mann, som for dagen er utkledd som "Elmo" i "Sesamy Street", tar sterke ord i bruk når han skal beskrive mannen som en gang var et stort forbilde i USA.

- Hva er det han forventer? Det går ikke an å komme krypende etter det han har gjort. Han er dum. Det er en skam for USA at han har oppført seg som han har gjort. Og det hjelper ingenting at han kommer med en beklagelse nå. Han er rett og slett en idiot, sier han.

Under fredagens pressekonferanse var det en tydelig gråtkvalt Tiger som tryglet nasjonen om igjen å kunne tro på ham.

- Folk vil vite hvordan jeg kunne gjøre dette mot min kone og mine barn. Jeg trodde at reglene ikke gjaldt meg. Jeg tenkte kun på meg selv. Jeg trodde jeg kunne gjøre hva jeg ville, sa han, mens han samtidig unnskyldte seg overfor fansen.

Selv om de fleste på de amerikanske gatene er negative, er det også noen som liker 34-åringens beklagelse.

- Det er bra av ham å komme med en unnskyldning, mener John og Sam, som likevel er kritiske til om Woods noensinne kommer til å bli verdens beste golfspiller igjen.

- Han liker kvinner, sånn er det bare. Menn liker å ha sex, og da skjer sånt. Alle får gjøre hva de vil. Men han kommer aldri til å bli den idrettsmannen han en gang var. Der er han ferdig. Han kommer aldri tilbake igjen, tror de.

En Elvis-imitator på Hollywood Boulevard er mest opptatt av hvordan det ville vært dersom det var Elvis Presley det hele gjaldt.

- Da Elvis levde var han også utro, men det ble ikke så mye oppstyr rundt det. Han satt ikke på TV og beklaget oppførselen sin. Den gangen var det bare rock and roll, forteller han.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hva er galt med deg? Du er patetisk!