- Han er en skam for legeyrket

Dommeren var ikke nådig i talen han holdt da det ble kjent at lege Conrad Murray får strengeste mulig straff.

DØMT: Her får doktor Conrad Murray vite at han må tilbringe de neste fire årene i fengsel. Han har hele tiden hevdet sin uskyld.
DØMT: Her får doktor Conrad Murray vite at han må tilbringe de neste fire årene i fengsel. Han har hele tiden hevdet sin uskyld. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I dag ble det kjent at doktor Conrad Murray (58) blir dømt til fire års fengsel for uaktsomt drap på Michael Jackson som døde i 2009.

Murray, som var Jacksons personlige lege da popstjernen gjorde seg klar for sine comeback-konserter, og skal ha gitt stjernen propofol for å hjelpe Jackson å sove nesten hver natt de siste to månedene av hans liv.
 
Selv har han hele tiden hevdet sin uskyld.

Dommen på fire år er maksimum straff etter tiltale, og dommer Michael E. Pastor sa både at Murray er «en skam for legeyrket» og «er, og vil fortsette å være, farlig» da han leste opp straffen.

58-åringen var preget av dommen, men skal ha sendt slengkyss til publikum da han ble ført ut av rettssalen.

Kathrine Jackson, popkongens mor, er glad for dommen, men fortalte mandag denne uken til amerikanske medier at hun ikke tror Murray har ønsket sønnen død.

- Jeg tror ikke at han bevisst mente det slik at Michael skulle dø, han tok bare en drastisk sjanse, skal hun ha uttalt i følge nettstedet Us Magazine.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Mette-Marit og Sonja brøt loven for åpent kamera

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer