- Han er en selvhøytidelig narr

TV 2-profilen Davy Wathne slår tilbake mot Ari Behn.

SLÅR TILBAKE: - Jeg syns Ari Behn er en selvhøytidelig, pompøs narr, sier Davy Wathne til Dagbladet. Foto: TV 2 Sporten
SLÅR TILBAKE: - Jeg syns Ari Behn er en selvhøytidelig, pompøs narr, sier Davy Wathne til Dagbladet. Foto: TV 2 Sporten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Prinsessegemal og forfatter Ari Behn (40) gikk i helgen knallhardt ut mot TV 2-profilen Davy Wathne (63). I går eskalerte krangelen.

- Jeg syns Ari Behn er en selvhøytidelig, pompøs narr, sier Davy Wathne til Dagbladet.

Det var i forfatterens faste spalte i VG Helg Ari Behn kritiserte Wathne. I en kommentar hvor Behn hyllet blant annet sin gode venn Jan Åge Fjørtgoft, omtaler han Wathne som en lettvekter og en klovn.

«Jeg beundrer Fjørtoft som uredd sportskommentator med suksess i tyske Sky-TV, og hans frilynte karakter i den norske offentligheten, uten at han noen gang blir klovn på nivå med en sportslig lettvekter som Davy Wathne», skrev Behn i VG Helg.

- Det synes jeg er smigrende ettersom jeg er 98 kilo og 170 centimeter. Andre får vurdere hva jeg er eller ikke er som journalist. Men det er noe med hele Behns form, hans svulstighet og pompøsitet, som jeg har problemer med å ta alvorlig, sier Wathne til Dagbladet.

Wathne har siden kommentaren kom ut i avisen delt sitt syn på Behn på blant annet Twitter. Der omtaler han forfatteren i lite flatterende ordlag. 

- Fyren er totalt uinteressant, jeg brukte en setning på ham lørdag. Det fører til at han går i taket og bruker masse Twitter-tegn og enerig. Herlig funny, svarte Behn til Dabladet.


LES OGSÅ:   Davy Wathne får ny TV 2-jobbVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer