- Han er en så intelligent kjører

Aksel Lund Svindals kjæreste skryter av gullgutten sin.

GULL: Aksel Lund Svindal stakk av med seier'n i alpin-VM i Schladming i Østerrike lørdag ettermiddag. Her viser han stolt frem gullmedaljen på podiet etter rennet.
GULL: Aksel Lund Svindal stakk av med seier'n i alpin-VM i Schladming i Østerrike lørdag ettermiddag. Her viser han stolt frem gullmedaljen på podiet etter rennet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lørdag stakk alpinist Aksel Lund Svindal (30) av med gull i alpin-VM i Schladming i Østerrike.

På festbanketten etter premieutdelingen var det en strålende fornøyd alpinist som mottok stormende jubel fra de fremmøtte.

Men det var spesielt én som ikke klarte å la være å skryte hemningsløst av 30-åringen. Nemlig gullguttens egen kjæreste Julia Mancuso (28) - som også er alpinist.

- Det var veldig imponerende. Det er det beste jeg har sett ham stå på ski, sammen med noen av super-G-rennene han har vunnet. Han er så solid, og det ser så lett ut for ham, forteller hun til Dagbladet.

Hun er sikker på at kjærestens måte å tenke rasjonelt på under renner har mye med saken å gjøre.

- Rampelyset blir større, og alle vil vinne. De kjører hardere, og gjør feil på grunn av det. Han er en så intelligent kjører, mener hun.

Etter rennet, premieutdelingen, møte med pressen og den lange gratulasjonskøen ventet hotellrommet og alenetid for Lund Svindal, som instagrammet et bilde av seg selv på hotellsengen med teksten: 

«Den beste delen av dagen: kjøre over målstreken og vinne VM-gullet. Nest beste del var å få litt tid med meg selv slik at jeg kan nyte seier'n»

Hittil har nesten 9000 likt VM-mesterens private bilde.

LES OGSÅ: Aksel Lund Svindal savner den avdøde moren lite i hverdagen
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer