RASER: Leonardo DiCaprio raste mot bladet som skrev en falsk artikkel om han.  Foto: NTB scanpix
RASER: Leonardo DiCaprio raste mot bladet som skrev en falsk artikkel om han. Foto: NTB scanpixVis mer

- Han er en pervers rasist

Bladredaktør som ble saksøkt av Leonardo DiCaprio slår knallhardt tilbake mot stjernen.

SEOGHØR.NO: «The Wolf of Wall Street»-stjernen Leonardo DiCaprio (40) saksøkte det franske bladet «Oops! Magazine» etter de skrev en sak om at stjernen ventet barn med artisten Rihanna (27).

Ifølge Daily Mail saksøkte Leonardo bladet i juni og krevde at bladet skulle trekke tilbake historien og betale ham kompensasjon på omkring 160.000 kroner i tillegg til samsomkostninger.

Mai-utgaven til bladet hadde nemlig forsidesaken «Rihanna er gravid med Leonardos baby: Han ønsker ikke barnet» med et stort bilde av stjernene.

Leonardo vant saken - ikke bare fordi historien var falsk, men også fordi paparazzi-bildene i saken brøt de strenge personvernsreglene i Frankrike.

RYKTER: Leonardo og Rihanna ble ofte avbildet sammen i fjor sommer, og ryktene rundt romanse spredte seg som ild i tørt gress.  Foto: NTB scanpix
RYKTER: Leonardo og Rihanna ble ofte avbildet sammen i fjor sommer, og ryktene rundt romanse spredte seg som ild i tørt gress. Foto: NTB scanpix Vis mer

Slår tilbake

Bladredaktøren, Frederic Truskolaski, hadde ifølge Daily Mail forventet å tape saken, ettersom han tidligere har innrømmet at han selv heller ikke trodde på graviditetsryktet.

Nå slår redaktøren knallhardt tilbake mot DiCaprio. Og ordene han bruker er virkelig av det oppsiktsvekkende slaget.

- DiCaprio er kun sammen med blonde jenter. Han er en pervers rasist, så han klarte nok ikke tanken på at bladet trykket en sak om at han ventet barn med en farget kvinne, sier han ifølge nettsiden.

Nettsiden har prøvd å få en kommentar fra DiCaprio uten å lykkes.

Ny kjæreste

Tidligere i sommer ble «Titanic»-kjekkasen koblet med den vakre modellen Kelly Rohrbach (25) og under en veldedighetsmiddag i St. Tropez tidligere i sommer, viste de seg endelig sammen.

Dette var kun ett år etter han hadde med seg eksen Toni Garrn (23) på samme arrangement.

Leonardo DiCaprio er for lengst blitt kjent for å ha en forkjærlighet for unge skjønnheter - særlig lyshårede. Tidligere har han vært sammen med de blonde modellene Gisele Bündchen (35), Bar Refaeli (30) og Erin Heatherton (26), samt skuespiller Blake Lively (27).

VAKKER: Leonardo Dicaprios kjæreste Kelly Rohrbach er skuespiller og Sports Illustrated-modell.  Foto: NTB scanpix
VAKKER: Leonardo Dicaprios kjæreste Kelly Rohrbach er skuespiller og Sports Illustrated-modell. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Dexter-stjernen ble mamma

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.