FORELSKET: - Vi er «kjempelykkelig» forelska. Det føles helt naturlig at det er oss to, sier Mariann Thomassen (38) til Seoghør.no. Foto: Privat
FORELSKET: - Vi er «kjempelykkelig» forelska. Det føles helt naturlig at det er oss to, sier Mariann Thomassen (38) til Seoghør.no. Foto: PrivatVis mer

Mariann Thomassen i nytt forhold:

- Han er en flott og staut islending

Mariann Thomassen har funnet lykken med ny kjæreste.

(Seoghør.no): Mariann Thomassen (38) bekrefter gladelig det nye forholdet med Arnar Þór Björnsson (46) til Seoghør.no.

- Vi er kjempelykkelig forelska. Det føles helt naturlig at det er oss to, sier den tidligere Surferosa-sangeren.

Paret har offisielt vært sammen i fire måneder, men de traff hverandre først i fjor sommer. De to møttes via Mariannes tidligere manager.

Mariann forklarer at forholdet har utviklet seg naturlig fra deres første møte.

My Bloody Valentine ❤️❤️❤️

A post shared by 🎧 DJ 🎤 ARTIST 🖥 TV-HOST (@mariannrosa) on

- Vi har det veldig fint. Vi stresser ikke med ting, bare koser oss, sier den fargerike artisten.

Islending

Til Seoghør.no beskriver hun kjæresten på følgende vis:

- Han er en staut, flott islending.

Paret har flere ganger vist sin kjærlighet på Instagram. Blant annet et kyssebilde fra skiferie på Valentines-dagen. Et annet er tatt under en konsert med indiebandet Blossoms i København.

Tidligere forhold

Mariann Thomassen var vokalist i Surferosa i en tiårs periode. Bandet ga til sammen ut tre album, hadde flere radiohits og turnerte blant annet sammen med The Killers, The Ark og The Sounds.

For tiden jobber hun som DJ på fulltid og som produktutvikler.

Hun var kjæreste med snowboardprofilen Daniel Franck fra 2008 til 2010. I en periode var hun også sammen med Kåre Erik Pedersen, trom­meslager i Euroboys, tidligere «Kåre and The Cavemen».

Fargerik klesstil

Mariann er godt kjent for sine fargerike stil. Hun bytter ofte ut sveisen, og har ofte vekket oppmerksomhet med sine eksentriske antrekk.

Under premieren på den norske storfilmen «Kongens nei» i fjor, dukket hun opp i et uvanlig antrekk den røde løperen. Hun stilte nemlig i en gjennomsiktig kjole, slik at undertøyet tydelig kunne ses.

Da hun gjestet Se og Hørs kjendisgallae i 2013, stilte hun opp med knall gult hår. Ifølge artisten selv var det hennes sjette hårfarge.

I et tidligere intervju med Seoghør.no, fortalte Mariann at hun ikke bryr seg om hva andre tenker om hennes kreative klesvei.

- Jeg kunne ikke brydd meg mindre. Det er gøy å få både ros og ris. Begge deler gir litt forskjellig smak i munnen. Jeg tar på meg det jeg føler meg vel i, og det er en oppfordring til alle.

LES OGSÅ: Går fortsatt med gifteringen - to år etter konas død

ROSA: Mariann Thomassen under Moods of Norway sin motevisning på Chateau Neuf i Oslo, 2014. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Scanpix
ROSA: Mariann Thomassen under Moods of Norway sin motevisning på Chateau Neuf i Oslo, 2014. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Scanpix Vis mer