- Han er en fargeklatt i norsk kulturliv

Per Heimly hyllet av kjendisvennene på 40-årsdagen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lørdag fylte Per Heimly 40 år og bursdagen ble selvsagt feiret av noen av Norges kjendiselite. Næringsminister Trond Giske (45), komiker Kristian Valen (37), tidligere NRK-profil Anbjørg Sætre Håtun (39) og artistektemannen Jono El Grande (38), tidligere Idol-dommer Hank von Helvete (39), Anita Hegerland, realitystjernen Petter Pilgaard (31) og kunstner Unni Askeland (49) var noen av dem som tok turen til Mona Lisa Huset for å feire fotografens store dag. 

Midt under festlighetene grep Anita Hegerland mikrofonen for å hylle sin gode venn.  

- Jeg vil gratulere Per mye med dagen! Han er en fantastisk flott mann og en fargeklatt som vi trenger i det norske kulturlivet. Som fotograf er han enestående og det er en ære å vite at han har tatt bildet av coveret på min nye plate. Det er utrolig gøy å få være her og feire 40-årsdagen hans, sier Anita Hegerland til Se og Hør.

Heimlys hatt inspirerte også Hegerland til å synge slageren «Du skulle kjøpe deg en tyrolerhatt» – spesielt dedikert til bursdagsbarnet.
 
Les mer om festen og se de eksklusive bildene i Se og Hør Weekend!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kiki tiltalt for dopsmugling  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer