- Han er en fantastisk person

Gisele Bundchen snakker om eksen og kjæresten.

FANTASTISK: Gisele Bundchen synes kjæresten Tom Brady "er helt fantastisk".  Foto: All Over Press
FANTASTISK: Gisele Bundchen synes kjæresten Tom Brady "er helt fantastisk". Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Rykter skulle lenge ha det til at supermodell Gisele Bundchen (27) var knust etter bruddet med Leonardo DiCaprio i 2005.

Så knust at hun "tok en Britney" og snauet av seg alt håret, skriver Us Magazine.

Og i et ferskt intervju med GQ Magazine, hvor hun også poserer svært avkledd på coveret, innrømmer den smellvakre brasilianeren at hun har opplevd å få hjertet sitt knust, men at ryktene om håret er helt "latterlige".

- Jeg har fått hjertet mitt knust. Men jeg tror en kan få hjertet knust av venner du stoler på, eller av...jeg tror ikke det nødvendigvis trenger å være...jeg tror noen ganger at man rett og slett har litt høye forventninger til folk fordi en har så høye forventninger til en selv, sier modellen.

Bundchen traff Tom Brady (30), fotballspiller for New England Patriots, i 2006 og de to innledet en heftig romanse, til tross for at Brady nettopp hadde kommet ut av et forhold med skuespiller Bridget Moynahan, som også ventet hans barn.

Men nå har Bundchen og Brady vært sammen i snart 2 år, og supermodellen innrømmer at hun synes kjæresten er helt fantastisk.

- Han har virkelig ikke et ondt ben i kroppen sin. Og så er han en utrolig positiv person. Vi har mye felles og jeg synes han er helt fantastisk, sier hun.

Ifølge skjønnheten har hun alltid vært typen som "er i seriøse forhold".

- Jeg treffer noen og dater han over en lengre periode. Jeg sitter ikke og tenker "åh, jeg lurer på om jeg kan forføre han der", jeg har andre ting å tenke på, sier hun.

Og BUndchen bare ler av ryktene om at hun tjener opp mot 175 millioner i året.

- Dette er jobben min. Jeg tar bilder. Det er ingen stor sak. Men jeg skulle gjerne likt å vite hvor disse reporterne finner ut av disse summene. Og så vil jeg gjerne at de snakker med regnskapsføreren min og finner ut av hvor de pengene er, for jeg har ikke sett de, avslutter hun.

LES OGSÅ: - Hollywoods heteste par

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer