Foto: Joakim Kleven
Foto: Joakim KlevenVis mer

- Han er en fantastisk fyr

Komikeren Ørjan Burøe nølte ikke med si ja, da artisten Carina Dahl kom med sitt originale forslag.

SEOGHØR.NO: Onsdag lanserte artisten Carina Dahl (30) sin nye musikkvideo «Champions» med brask og bram på Aker Brygge i Oslo.

Med på festen var blant annet komikeren Ørjan Burøe, som også er med i videoen. Sammen med Espen Hilton spiller han Carinas bandkolleger på scenen.

Carina sier til Seoghør.no at hun synes det var stor stas å ha med komikervennen på opptak.

- Ørjan er en fantastisk fyr!

- Vi fikk god kontakt etter at vi begge var med i TV-programmet «MasterChef». Og han har alltid drømt om å spille i rockeband, så han brukte ikke lang tid på å si ja, da jeg spurte om han ville være med.

Se videoen til låten «Champions» her:


 

Carina er for tiden travelt opptatt med å gjøre ferdig en EP med akustisk musikk, som hun skal lansere i løpet av høsten.

Skriver om mobbing

I 2014 ga Carina - som også har deltatt i Melodi Grand Prix - ut låten «It Gets Better», som handlet om om å komme seg over et kjærlighetsbrudd.

I den nye låten og videoen er det kampen mot mobbing som ligger nær Carinas hjerte.

- Sangen handler om å stå for det man brenner for.

- Jeg har fått mange positive tilbakemeldinger fra folk som har hørt låten og det gleder meg veldig, sier hun til Seoghør.no.

PÅ PREMIEREFEST: Mari Haugersveen og Linni Meister var tilstede for å hylle sin kollega fra TV 2-serien «Tigerstaden». Foto: Tore Skaar, Se og Hør
PÅ PREMIEREFEST: Mari Haugersveen og Linni Meister var tilstede for å hylle sin kollega fra TV 2-serien «Tigerstaden». Foto: Tore Skaar, Se og Hør Vis mer

Vil fortsette musikken

Tidligere i år feiret Carina 30-års dag med storstilt feiring over flere dager på hjemmebane.

Carina - som også hadde med sin samboer Stian Lund på premierefesten - har ingen planer om å trappe ned på musikk-karrieren.

- Det er artist jeg er, og jeg elsker å jobbe med musikk. TV-opptredener og slikt tar jeg som en ren bonus, sier hun til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Jeg prøver ikke å være sexy