Ole Einar Bjørndalen:

- Han er en ekte mann

Darja Domratsjeva hyller ektemannen etter de tøffe utfordringene.

SNAKKER UT: Ole Einar Bjørndalen og hans kone Darja Domratsjeva forteller på «Skavlan» at hjerteproblemene til Bjørndalen har bydd på enkelte utfordringer. Video: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april kom sjokknyheten om at skiskytterlegenden Ole Einar Bjørndalen (44) hadde besluttet å legge opp. Med en imponerende karriere bak seg, som blant annet resulterte i 13 OL-medaljer, 45 VM-medaljer og 95 individuelle seire i verdenscupen, var det mange som reagerte med vantro på avgjørelsen.

Spesielt fordi han samme vår fortalte at han var motivert til å fortsette. Han var imidlertid ikke en del av OL-troppen som ble sendt til Pyeongchang i februar, og andre topplasseringer hadde uteblitt den aktuelle sesongen.

Selv om det har vært noe mer stille rundt Bjørndalen etter at han la opp proffkarrieren, er han imidlertid ikke helt ferdig med skiskytingen.

Har hjerteflimmer

Dagens Næringsliv melder at han - i likhet med Petter Northug (32) - har sikret seg jobb i TV 2. I kanalen skal Bjørndalen være skiskytingsekspert og kommentere underveis i VM og verdenscupen.

Like etter at Bjørndalen hadde bestemt seg for å legge opp, ble det for øvrig kjent at han lider av hjerteflimmer.

Både han og kona, hviterussiske Darja Domratsjeva (32), snakker åpent om tilfellene i kveldens episode av «Skavlan». Kona forteller blant annet at hun er stolt av ektemannen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer