- Han er en egoistisk idiot!

Will Smith blir skjelt ut av «Fresh Prince»-kollega.

GJENFORENT: I julen samlet "Fresh Prince"-skuespillerne seg til en hyggelig middag, men Smiths tidligere kollega Janet Hubert nektet å delta.  Foto: DISTR. STELLA PICTURES
GJENFORENT: I julen samlet "Fresh Prince"-skuespillerne seg til en hyggelig middag, men Smiths tidligere kollega Janet Hubert nektet å delta. Foto: DISTR. STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Janet Hubert (55) ble kjent på 1990-tallet som Will Smiths (43) tante i TV-serien «Fresh Prince of Bel Air». Nylig samlet skuespillerne seg til en gjenforeningsmiddag, men Hubert nektet å komme fordi hun hater sin tidligere kollega Will Smith.

- Jeg vil ikke gjenforenes med dem. Jeg vil aldri gjøre noe med en idiot som Will Smith, sier Hubert til nettstedet TMZ.


Det er 15 år siden TV-serien ble lagt ned, men Hubert bærer fortsatt nag til skuespilleren. Hun mener Will fikk henne sparket fordi hun nektet å smiske med ham.

- Han er en umoden egoist, og den eneste måten vi kommer til å møtes igjen er hvis jeg får en unnskyldning. Men han vet nok ikke hva det betyr engang, fortsetter Hubert.


Smith har ikke kommentert Huberts siste utspill, men uttalte seg da hun sluttet i serien i 1993.

- Uansett hva jeg sier tror hun jeg er antikrist, sa Smith under et radioprogram.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi er fortsatt gift  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer