- Han er en bedre husmor enn meg

Pia Tjelta har slått seg til ro med kjæresten Mads Ousdal.

FORELSKET: Pia Tjelta og Mads Ousdal har vært sammen i fem år og møttes under innspillingen av NRK-serien «Kodenavn Hunter».  Foto: Stella Pictures
FORELSKET: Pia Tjelta og Mads Ousdal har vært sammen i fem år og møttes under innspillingen av NRK-serien «Kodenavn Hunter». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: For fem år siden oppsto et av Norges største superpar da Pia Tjelta (34) og Mads Ousdal (41) falt for hverandre under innspillingen av serien «Kodenavn Hunter».

Paret verner om privatlivet, men i et nytt intervju med Dagbladet Torsdag forteller Pia at hun synes kjæresten er ærlig og ekte og at han er hennes store kjærlighet.

Skuespilleren letter også litt på sløret om hvordan de to fungerer sammen i hverdagen.

- Det er veldig likestilling, vi deler på. Jeg er sammen med et praktisk geni som kan alle de typiske mannetingene, samtidig som han er flinkere til å strikke enn meg. Egentlig en bedre husmor, han har anlegg for det, sier Tjelta til Dagbladet.

Pia har datteren Sofia (11) fra et tidligere forhold og Mads er far til Elsa (7). Til tider er det svært travelt for den lille familien, men så langt har de fått dagene til å gå opp.

- Vi har vært heldige. På fem år har de bare vært to perioder hvor den ene har jobbet kveld og den andre dag. I perioder møtes vi ved døra. Det går greit, sier Pia til avisen.

 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg kunne ikke fått bedre arvtagere  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer