Han er Elses drømmegjest

Else Kåss Furuseth drømmer om Jens Stoltenberg.

NYTTÅRSFORSETT: Else Kåss Furuseths nyttårsforsett i 2012 er å få statsministeren til å bli med i «Torsdag kveld fra Nydalen».  Foto: Anders Myhren/Seher.no
NYTTÅRSFORSETT: Else Kåss Furuseths nyttårsforsett i 2012 er å få statsministeren til å bli med i «Torsdag kveld fra Nydalen». Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  Else Kåss Furuseth (31) gjør stor suksess som programleder i «Torsdag kveld fra Nydalen», og programmet går snart inn i sin syvende sesong.

I tillegg til Furuseth er også Henriette Steenstrup, Odd-Magnus Williamson, Sigrid Bonde Tusvik, John Brungot og Henrik Thodesen faste komikere. Hver uke får gjengen besøk av en gjest, og nå avslører Furuseth hvem hun kunne tenke seg i studio.

- At Jens Stoltenberg er gjesteprogramleder er mitt største ønske og eneste nyhetsforsett. Ring meg, handling foran ord, sier hun til statsministeren i et intervju i Dagbladet.


Det er nettopp blandingen av ulike gjester som morer Furuseth.

- Ei uke spiser vi peanøtter på bakrommet med Siv Jensen, den neste uke er det Didrik Solli-Tangen. De er veldig ulike, selv om de har like stor utrigning. Det sier mest om Didrik, men han er så morsom at han får lov til å flashe kassa, sier komikeren til avisen.
 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Derfor fortalte hun om moren og brorens død