Han er Elses drømmegjest

Else Kåss Furuseth drømmer om Jens Stoltenberg.

NYTTÅRSFORSETT: Else Kåss Furuseths nyttårsforsett i 2012 er å få statsministeren til å bli med i «Torsdag kveld fra Nydalen».  Foto: Anders Myhren/Seher.no
NYTTÅRSFORSETT: Else Kåss Furuseths nyttårsforsett i 2012 er å få statsministeren til å bli med i «Torsdag kveld fra Nydalen». Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Else Kåss Furuseth (31) gjør stor suksess som programleder i «Torsdag kveld fra Nydalen», og programmet går snart inn i sin syvende sesong.

I tillegg til Furuseth er også Henriette Steenstrup, Odd-Magnus Williamson, Sigrid Bonde Tusvik, John Brungot og Henrik Thodesen faste komikere. Hver uke får gjengen besøk av en gjest, og nå avslører Furuseth hvem hun kunne tenke seg i studio.

- At Jens Stoltenberg er gjesteprogramleder er mitt største ønske og eneste nyhetsforsett. Ring meg, handling foran ord, sier hun til statsministeren i et intervju i Dagbladet.


Det er nettopp blandingen av ulike gjester som morer Furuseth.

- Ei uke spiser vi peanøtter på bakrommet med Siv Jensen, den neste uke er det Didrik Solli-Tangen. De er veldig ulike, selv om de har like stor utrigning. Det sier mest om Didrik, men han er så morsom at han får lov til å flashe kassa, sier komikeren til avisen.
 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Derfor fortalte hun om moren og brorens død  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer