- Han er dypt såret og lei seg

Nå snakker 80-tallsstjernen Corey Feldman for første gang om bruddet.

SØRGER OVER EKTESKAPET: Corey Feldman er i sorg etter at det ble kjent at han skal skilles fra kona. Foto: All Over Press
SØRGER OVER EKTESKAPET: Corey Feldman er i sorg etter at det ble kjent at han skal skilles fra kona. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Onsdag kom det fram at Corey Feldmans (38) kone Susie Sprague har søkt om skilsmisse fra skuespilleren etter sju års ekteskap.

Nå uttaler for første gang "Stand by me"-stjernen seg om bruddet.

- Corey er dypt såret og lei seg for denne uventede endringen i deres forhold, og har ikke gjort noe for å bidra til å ødelegge ekteskapet, heter det i en pressemelding fra Feldmans side.

I skilsmissepapirene som ble levert til retten i Los Angeles 22. oktober, kommer det frem at Susie også søker om foreldreretten til deres fem år gamle sønn Zen.

- Feldman håper at han og Susie kan komme til enighet raskt og uten konflikt, og han er innstilt på å gjøre det som er best for deres sønn, står det videre i uttalelsen som People referer til.

80-tallsstjernen Feldman giftet seg med Susie Sprague i oktober 2002, ni måneder etter at de møttes på en nattklubb. Det var den avdankede rapstjernen MC Hammer som viet paret.

Før han giftet seg med sin kone Susie, datet Feldman Drew Barrymore. Ekteskapet er Feldmans andre.

Corey Feldman var en av de best betalte tenåringsidolene i Hollywood på midten av 1980-tallet. Feldman begynte sin skuespiller-karriere allerede som treåring og i tillegg til en rolle i "Stand By Me" fra 1986, er det filmene "The Goonies" fra 1985 og "The Lost Boys" fra 1987 han blir best husket for.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no , eller ring vår tipstelefon 93076767.
 
LES OGSÅ: Slik gikk det med "Stand by me"-skuespillerne