- Han er dypt bekymret for henne

Men Ashton Kutcher har ikke nevnt eksen offentlig med et ord.

BRYR SEG: Kilder sier Kutcher fortsatt bryr seg om Demi Moore, og er bekymret for henne. Foto: Stella Pictures
BRYR SEG: Kilder sier Kutcher fortsatt bryr seg om Demi Moore, og er bekymret for henne. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Twitter-oppdateringene fra Ashton Kutcher har ikke inneholdt et eneste ord om hans nylig fraseparerte og syke kone, Demi Moore, den siste tiden.

Det har kommet bilder av Kutcher mens han fester i Brasil samtidig som Demi Moore ble brakt til sykehus for utmattelse og stress. Men nå kommer en kilde til Kutchers unnsetning, og mener «Two And A Half Men»-stjernen er mer bekymret enn han synes. Kilden sier Kutcher var i Brasil for å jobbe, og legger videre til:

- Ashton er dypt bekymret for Demi. Han bryr seg fortsatt om henne og vil bare det beste for henne. Men ekteskapet tok slutt, og de går begge videre.

Kutcher (33) og Moore (49) offentliggjorde i november at det blir skilsmisse etter et seks år langt ekteskap. Etter dette har kjendispressen vært svært opptatt av en Moore som synes stadig tynnere og tristere. Da nyheten om sykehusinnleggelsen kom, var Kutcher i Sør-Amerika for å gjøre en jobb under moteuken i Sau Paulo. Og selv om han tvitrer ofte, har han ikke nevnt Moore med et ord.

Selv ikke etter at Moore mandag ble fraktet til sykehus etter at hun fikk et epileptisk anfall. På sykehuset ble hun også behandlet for anoreksi.

Mange har den siste tiden uttrykket bekymring for Moores helse, etter at hun vist fram sin sjokktynne figur.

Kilden forteller at Kutcher er på vei hjem til Los Angeles, og at han vil være tilbake på TV-settet mandag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Hun fikk et epileptisk anfall

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer