EUROPA RUNDT: - Han har oppfylt alle ønskene mine, forteller Linni til Seher.no om sin nye flamme Bernhard Berntzen. Foto: Privat
EUROPA RUNDT: - Han har oppfylt alle ønskene mine, forteller Linni til Seher.no om sin nye flamme Bernhard Berntzen. Foto: PrivatVis mer

- Han er drømmeprinsen

Linni Meister er på luksusferie i Europa med sin nye elsker.

SEHER.NO: - Han er alle jenters drøm. Han er alt alle jenter ser etter - han har alt. Og han vet hvordan han behandler en jente, sier Robinson-babe, modell og artist Linni Meister (22) til Seher.no.

Sammen med sin nye flamme Bernhard Berntzen (31) og hans Ferrari er den søte blondinen på en luksuriøs Europa-ferie. Hittil har paret reist fra Oslo via Kiel, Amsterdam, Paris, Lyon, St Tropez, Monaco og Milano til Venezia, hvor de nå befinner seg. Og ivrige lesere av Linnis blogg har fulgt dem hele veien.

- Vi møttes via en kompis av storebroren min som jobbet for Bernhard for fire-fem måneder siden, forteller Linni til Seher.no om sin reisepartner, som eier og driver firmaet Norgestre.

- Han er elskeren min, sier Linni og ler.

- Er dere kjærester?
- Nei... Han er bare veldig glad i meg. Vi er litt mer enn bare gode venner. Også har jeg fått en ring av ham, forteller Linni om diamantringen hun stolt viser frem på bloggen sin.

- Er det en forlovelsesring?

- Nei, ikke foreløpig. Det er mer sånn at han tok vennskapet et skritt videre. Derfor fikk jeg en ring, forteller Linni.

- Jeg er ikke en sånn jente som elsker å få gaver, men måten han gjør det på er så spesiell, røper blondinen som sølte vin på Georgias president da hun sist var på Europa-ferie.

Og det er ikke bare diamantring den sexy artisten har fått av sin nye elsker. På bloggen har hun også gjengitt et dikt han har skrevet til henne og som hun fikk overrakt da de var i St Tropez:

"Du er alt, både sol og blå himmel, gjør meg så glad at jeg blir helt svimmel.. Tenker på deg, når du smiler og ler, jeg trenger aldri lete mer.. Elsker både din kropp og ditt sinn, for meg er du bare min.. Elsker å kysse deg over hele kroppen, for du er bare toppen.. Jeg har bestilt bord til kl: 22 null,null, men først tar vi oss et kn***. Nå er kl 20:30, Linni, I LOVE YOU. Din Bernhard!"

- Jeg var litt redd for at pappa skulle lese det, men pappa tok det med et smil og sa bare "herregud". Pappa sa han følger med på bloggen min med haukeøyne, forteller Linni til Seher.no.
Den romantiske reisen begynte uten at Linni egentlig visste helt hva hun takket ja til, da Bernhard spurte om hun ville være med ham på en liten ferie.

- Han sa "vi blir bare borte i noen dager". Alt skulle være surprise, han skulle overraske meg, sier Linni, som ikke vet når hun kommer hjem igjen.

- Det er en helt utrolig følelse! Det er den beste turen jeg har vært på. Jeg føler meg som en prinsesse!

- Er Bernhard din prins?

- Ja, han er drømmeprinsen. Det er så deilig at vi startet som bestevenner. Jeg tror det er veldig viktig for å få ting til å fungere. Han har oppfylt alle ønskene mine.

Nå vurderer turtelduene å kjøpe en ferieleilighet sammen i Monaco som de kan tilbringe tid sammen i om sommeren. Men litt singel er visst Linni fortsatt:

- Jeg er på en måte det ennå, men han er så søt. Vi får se hva som skjer.

LES OGSÅ: Linni advarer mot "Barbie-dopet"