- Han er drømmemannen på alle mulige måter

Geir Lippestads kone Signe om privatlivet under rettssaken.

NÆRVÆRENDE PAPPA: I et intervju med Dagbladet forteller Lippestads kone Signe at han er en flott og nærværende pappa til deres til sammen åtte barn.  Foto: Stella Pictures
NÆRVÆRENDE PAPPA: I et intervju med Dagbladet forteller Lippestads kone Signe at han er en flott og nærværende pappa til deres til sammen åtte barn. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Advokat Geir Lippestad har vært i medienes søkelys over hele verden etter at han dagen etter bombeangrepet i Oslo og skytingen på Utøya sa ja til å forsvare Anders Behring Breivik.

Den tøffe oppgaven har til tider gått utover familielivet med konen Signe og deres åtte barn. I et intervju med Dagbladet forteller Signe at det har vært måneder med trusler, ivrige journalister og lange dager, men at ting begynner å bli bedre.

- I starten greide han ikke å koble av. Det var telefoner hele tida. Han var til stede fysisk, men ikke mentalt. Men det har blitt bedre, sier Signe til Dagbladet.


Paret har vært gift i fire år og til sammen har de barna Kristiane (20), Eirik (18), Ulrikke (16), Rebekka (16), Josefine (14), Mie (12) og Lycke (4). I februar ble de foreldre til lille Millie Madicken. Signe, som selv er sykepleier på Rikshospitalet, synes Geir er veldig flink med barna.

- Geir er min drømmemann på alle mulige måter. Han er en veldig nærværende pappa. Han vil at barna skal merke minst mulig. Han er flink til å prate med dem om det som skjer også, se de vet litt om hva som foregår, sier Signe til avisen.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fryktet datteren skulle dø   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer