Taylor Swift og Joe Alwyn:

- Han er drømmemannen hennes

Fremtiden kan virke lys for den talentfulle artisten.

HOLDER EN LAV PROFIL: Popstjernens kjæreste, Joe Alwyn, fikk sitt store gjennombrudd med filmen «Billy Lynns hjemkomst». Foto: NTB Scanpix
HOLDER EN LAV PROFIL: Popstjernens kjæreste, Joe Alwyn, fikk sitt store gjennombrudd med filmen «Billy Lynns hjemkomst». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at Taylor Swift (28) har hatt et turbulent kjærlighetsliv, men nå kan det se ut som om endelig har funnet den rette.

I mai i fjor kom nyheten om at sangfuglen hadde funnet lykken med den britiske skuespilleren Joe Alwyn (27), og onsdag melder Us Weekly at forholdet er det mest seriøse hun noen gang har vært i.

Duoen, som skal ha datet en god stund før romansen ble kjent, har holdt en svært lav profil, og kun få ganger har fotografene klart å ta bilder av dem sammen.

Selv om turtelduene verner godt om privatlivet sitt, skal Alwyn nå planlegge å ta forholdet et stort skritt videre.

- Joe har veldig lyst til å fri snart. Men han ønsker å gjøre det til en uforglemmelig og ekstremt spesiell dag, forteller en venn nær paret til Us Weekly.

Saken fortsetter nedenfor.

SVÆRT PRIVATE: Duoen lar seg sjelden bli tatt bilde av. Her er de på en spasertur i Malibu i California tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
SVÆRT PRIVATE: Duoen lar seg sjelden bli tatt bilde av. Her er de på en spasertur i Malibu i California tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Og skal vi tro kilden, så er Swift også klar for å satse for fullt på Joe.

- Han er drømmemannen hennes. Taylor kommer til å bli fra seg av lykke.

Mystisk par

Grammy-vinneren har selv aldri uttalt seg offentlig om sin kjærlighet til Alwyn, men i september lettet den flotte 27-åringen på sløret om hvorfor de er så hemmelighetsfulle, i et intervju med den britiske utgaven av Vogue.

På spørsmål om hva han synes om å date en av verdens mest populære artister, svarte han nemlig følgende:

- Jeg forstår at folk gjerne vil vite slike ting. Jeg tror vi har lyktes med å holde oss veldig private, og jeg tror også det har sunket inn for folk. Jeg foretrekker å snakke om arbeidet mitt i stedet for, uttalte han til magasinet, gjengitt av Huffington Post.

Saken fortsetter nedenfor.

FØRSTE BILDET: I juni i fjor Taylor Swift og Joe Alwyn observert sammen for første gang. Foto: NTB Scanpix
FØRSTE BILDET: I juni i fjor Taylor Swift og Joe Alwyn observert sammen for første gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- En damemagnet

Swift og Alwyn skal ifølge People ha møttes for første gang under en Kings of Leon-konsert i oktober 2016. Det skal angivelig ha vært venninnene til Taylor som introduserte dem for hverandre.

Ifølge en tidligere klassekamerat av Joe, skal Grammy-vinnerens kjæreste ha vært litt av en damemagnet opp gjennom årene - spesielt da de to gikk på dramaskole sammen i London.

- Han er veldig karismatisk. Det man vil kalle drømmeprinsen. Kvinner kaster seg ned for hans føtter, men til en viss grad var han gift med skolearbeidet, har Jordan Bunton-Williams fortalt til Daily Mail.

Forholdet mellom de to ble kjent kun et drøyt halvår etter at Swift og skuespilleren Tom Hiddleston (37) gikk fra hverandre. Virvelvind-romansen mellom popstjernen og Hiddleston ble avslørt i juni i 2016, da paret ble avbildet tett omslynget på en strand på Rhode Island.

Bildene ble tatt kun to uker etter at Taylor og den berømte DJ-en Calvin Harris (34) hadde gått hver til sitt etter 15 måneder sammen.

Taylor har også vært sammen med kjendiser som Jake Gyllenhaal (37), John Mayer (40), Joe Jonas (28) og Harry Styles (23).

LES OGSÅ: - Barna våre er bestevenner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer