Jennifer Lawrence:

- Han er det fineste mennesket jeg noen gang har møtt

Hollywood-stjernen letter på sløret om sine sterke følelser for forloveden.

STORMFORELSKET: Jennifer Lawrence har tidligere holdt kortene tett til brystet når det kommer til kjærestene sine. Nå skryter hun derimot uhemmet av sin kommende ektemann, Cooke Maroney. Foto: NTB Scanpix
STORMFORELSKET: Jennifer Lawrence har tidligere holdt kortene tett til brystet når det kommer til kjærestene sine. Nå skryter hun derimot uhemmet av sin kommende ektemann, Cooke Maroney. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jennifer Lawrence (28) og Cooke Maroney (34) er i full gang med å planlegge bryllup. Det var i februar at den talentfulle skuespilleren bekreftet at kjæresten hadde fridd, og tidligere denne måneden viste hun frem den svindyre forlovelsesringen, som skal være verdt nesten én million kroner.

Lawrence har i alle år vært kjent for å verne godt rundt kjærlighetslivet sitt, men nå virker den vordende bruden å være så forelsket at hun rett og slett ikke klarer å la være å snakke om sin flotte kjæreste.

Torsdag avslørte nemlig «Hunger Games»-stjernen flere intime detaljer om både bryllupsplanleggingen og følelser i podcasten «Naked with Catt Sadler».

Holder ikke tilbake

- Han er det fineste mennesket jeg noen gang har møtt. Det er han virkelig, og han blir bare bedre og bedre, delte hun åpenhjertig med lytterne, ifølge Us Weekly.

Deretter snakket 28-åringen om hvordan hun så på forholdet i starten.

- Jeg begynte med det vanlige. «Hva føler jeg? Er han snill? Er han bra?», forklarte hun før hun innrømmet at hun fikk en åpenbaring.

- Dette er «The One». Jeg vet det høres veldig dumt ut, men han er det. Jeg føler meg veldig beæret over å skulle bli en Maroney.

Videre forklarte Jennifer at hun ønsker å ta forlovedens etternavn, men at hun kommer til å bruke pikenavnet i jobbsammenheng.

Jennifer Lawrence snubler på den røde løperen på vei for å skrive autografer til fansen på X-men-premieren. Vis mer

Helomvending

Oscar-vinnerens kommende ektemann jobber i det ærverdige kunstgalleriet Gladstone Gallery i New York, som blant annet representerer Lena Dunhams (33) far Carroll Dunham, ifølge Page Six.

Paret traff hverandre gjennom felles venner i fjor sommer, og på det tidspunktet var Lawrence «virkelig ikke på en plass i livet hvor hun var klar for å gifte seg». Men dette forandret seg kort tid etter at duoen ble bedre kjent.

- Da jeg møtte Cooke ville jeg gifte meg med han. Vi ville gifte oss med hverandre. Vi ville forplikte oss helt til hverandre. Han er min beste venn, så jeg ønsker å knytte meg til ham for alltid, delte hun i podcasten, ifølge nettstedet.

Angående bryllupet røpet Jennifer også at de har funnet lokalet de skal holde festen i, samt at hun har valgt seg ut en brudekjole til den store dagen.

Saken fortsetter nedenfor.

Stor aldersforskjell

Selv om Hollywood-stjernen er i kjærlighetsrus for tiden, var situasjonen en ganske annen for bare et par år siden. I november 2017 begynte nemlig bruddryktene å svirre rundt Jennifer Lawrence og regissøren Darren Aronofsky (50), hennes daværende flamme.

Dette forholdet prøvde 28-åringen å holde utenfor medias søkelys, og hun uttalte seg aldri om kjæresten offentlig. Likevel ble de stadig fotografert sammen av paparazzier på restaurantbesøk og kinodater.

Saken fortsetter nedenfor.

I september 2017 dukket duoen opp på den rød løperen sammen for første gang. Anledningen var New York-premieren av deres felles film, «Mother!».

Men to måneder senere, etter omtrent ett år som kjærester, var derimot bruddet et faktum.

- Aldersforskjellen er betydelig, og de er veldig forskjellige. Begge var nødt til å tenke praktisk om framtiden. Jennifer må finne ut hvordan livet hennes skal utvikle seg. Han har et ansvar i livet sitt, som hun ennå ikke har, fortalte en kilde til People den gang, og siktet til Aronofskys 12 år gamle sønn fra et tidligere forhold.

Tidligere har den flotte skuespilleren også datet Coldplay-vokalisten Chris Martin (42) og skuespiller-kollega Nicholas Hoult (29).

LES OGSÅ: - Beskyldt for å være utro flere ganger

Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer