LIKER JENTER: Ronaldo har utseendet med seg - både i jente- og guttekretser... Foto: All Over Press
LIKER JENTER: Ronaldo har utseendet med seg - både i jente- og guttekretser... Foto: All Over PressVis mer

- Han er den ultimate homse

Fotballstjernen slo knockout på stjerner som Beckham, Elton John og George Michael.

SEHER.NO: Manchester United -stjernen Ronaldo (23) har blitt stemt fram som det ultimate homseikonet. Vingen henviste selveste popdronning Kylie Minogue til den sure annenplassen, mens "Wizard of Oz"-legende og sanger Judy Garland endte som nummer tre i kåringen.

- Ronaldos muskuløse kropp, sleske sveis, skinnende hvite tenner og alle hans juveler var nok det som bidro mest til at han gikk helt til topps. Han ser ut som hvilken som helst homo - eller en kvinnes drøm, sier en talsmann for nettstedet Gaygolddiggers.uk.com til The Sun.

Manchester United-spilleren selv ser derimot ut til å like det kvinnelige kjønn. Superstjernen har nemlig blitt linket til flere jenter etter at det tok slutt med den spanske skjønnheten Nereida Gallardo sist måned. 

- Med å ha blitt kåret til årets fotballspiller, det ultimate homseikon - samt at han scoret 42 mål sist sesong og at jentene sier at han har talent også utenfor fotballbanen, kan man vel ikke si annet enn at alt går portugiserens vei for tiden, sier talsmannen til den engelske avisen.

De siste fire ukene har ballkunstneren blitt linket til "et halvt dusin" vakre kvinner, som inkluderer blant andre FHM-modell Niki Ghazian (24) og italienske Letizia Filippi (30).

Har du et kjendistips? Tips oss her!

Forrige uke skrev derimot Sunday Mirror at han skal ha rettet blikket mot 23 år gamle Mirella Grisales - etter å ha møtt henne i Portugal sist uke.
- De var overalt på hverandre. Han fiklet med bikinistroppen og sugde på fingrene hennes. De var tydelig klare for hverandre, sier et øyenvitne til Sunday Mirror.

Her er topp 10-listen over de ultimate homseikonene:

1. Cristiano Ronaldo
2. Kylie Minogue
3. Judy Garland
4. Elton John
5. Liza Minnelli
6. The Village People
7. David Beckham
8. George Michael
9. John Barrowman
10. Paul O’Grady
LES OGSÅ: - Slik hadde jeg sex med Ronaldo