LYKKELIGE: Britney Spears hevdes å date TV-produsenten Charlie Ebersol. - De har det kjempegøy sammen, sier en kilde. Foto: All Over Press
LYKKELIGE: Britney Spears hevdes å date TV-produsenten Charlie Ebersol. - De har det kjempegøy sammen, sier en kilde. Foto: All Over PressVis mer

- Han er den søteste fyren noensinne

Britney Spears skal ha forelsket seg i TV-produsent.

SEOGHØR.NO: Tidligere i høst dumpet superstjernen Britney Spears (32) kjæresten, David Lucado. Han hadde nemlig hatt et sidesprang.

BRUDD: Britney dumpet David Lucado etter at han var utro mot henne. Foto: FameFlynet
BRUDD: Britney dumpet David Lucado etter at han var utro mot henne. Foto: FameFlynet Vis mer
LANSERTE UNDERTØYSKOLLEKSJON: Britney var nylig i Norge for å lansere undertøyskolleksjonen sin. Foto: All Over Press
LANSERTE UNDERTØYSKOLLEKSJON: Britney var nylig i Norge for å lansere undertøyskolleksjonen sin. Foto: All Over Press Vis mer

Og Britney har ikke ligget på latsiden etter bruddet. Først fleipet hun med at hun skulle prøve seg på nettdating.

Deretter avslørte en av Britneys tidligere flammer at stjernen hadde ringt mange av eksene sine etter bruddet, for å få til en het natt.

- Jeg var ikke den eneste hun ringte. Hun fortalte meg at hun tok en ringerunde til flere av sine tidligere ekskjærester, for å finne ut om noen var interessert i en het natt, sa John Sundahl, som datet Britney i 2007.


Nå kan det imidlertid se ut som om Britney har funnet lykken igjen. Flere Hollywood-medier skriver at hun nå dater TV-produsenten Charlie Ebersol.

Det kun to måneder etter det vonde bruddet.

Popstjernen og TV-produsenten skal ha blitt introdusert for hverandre av felles venner, og umiddelbart funnet tonen.

- Han er den søsteste fyren noensinne, og de nyter å bli kjent med hverandre. De er begge veldig lykkelige og har det gøy. Det er helt i starten, så det er for tidlig å si om det blir seriøst, forteller en kilde til E! News ifølge Contactmusic.com.


Ebersol er sønn av «Saturday Night Live»-skaper Dick Ebersol. Han har tidligere datet tennisstjernen Maria Sharapova.

Spears brøt med eksforloveden Jason Trawick i 2013.

LES OGSÅ: - Britney ringer eksene sine etter bruddet

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.