PÅ PREMIERE: Komiker Sigrid Bonde Tusvik er overbevist om at Sturla Berg Johansens dametekke har noe å si for hvor populært showet hans blir. Her er hun sammen med komikollega Andre Jerman. Foto: Ingrid Treborg, Seher.no.
PÅ PREMIERE: Komiker Sigrid Bonde Tusvik er overbevist om at Sturla Berg Johansens dametekke har noe å si for hvor populært showet hans blir. Her er hun sammen med komikollega Andre Jerman. Foto: Ingrid Treborg, Seher.no.Vis mer

- Han er den nye Rune Rudberg

Er det derfor Sturla Berg Johansen vil få publikumere i fleng?

Se bildespesial fra premieren nederst i saken!

SEHER.NO: - Jeg har skikkelig store forventninger. Sturla har jo hatt sex med halve Norge, så han er jo sikret et lass med publikumere.

Dette sier komiker Sigrid Bonde Tusvik Seher.no onsdag kveld, like etter at hun har ankommet Chat Noir i Oslo på premieren til Sturla Berg Johansens nye show "Damenes aften".

- Men seriøst. Hvor mange har han hatt sex med? 1000? Han er kanskje den nye Rune Rudberg, fortsetter hun lattermild.

Dag Frøland, Elisabeth Andreassen, Geir Hamnes, Per Heimly, Halvard Flatland, Petter Stordalen, Pia Lykke, Carl I. og Eli Hagen og Tone Damli Aaberge er bare noen av navnene som var premiereklare onsdag.

- Jeg gleder meg veldig til å le og kose meg sammen med søsteren min Thale, sier Tone, som kom på andreplass i MGP-finalen lørdag, til Seher.no i det vi møter henne i foajeen.

- Blir det damenes aften på dere to?

- Vi får nå se hva kvelden bringer, ler hun.

Revykongen beundrer Sturla
Revykonge Dag Frøland legger ikke skjul på hvor stor fan han er av Sturla Berg Johansen.

- Sturla er en jeg er veldig glad i. Jeg beundrer ham. Sturla og jeg spilte faktisk sammen her i fjor, her i foajeen. Han spilte Leif Juster, og var fantastisk, sier Frøland til Seher.no.

- Jeg kjenner ham egentlig ikke, men han virker som en veldig sjarmerende, sprudlende mann med en litt mørk side som han tør å spøke med, sier tv-kjendis Henriette Lien.

Og den erfarne revymannen Tom Sterri stemmer i:

- Sturla er fantastisk, varm, herlig, smart - og han har perspektiv på livet. Det bruker han på scenen, og han gjør det med hele hjertet, sier han til Seher.no.

- I kveld skal jeg bare kose meg og slappe av. Sturla er strålende, sier tidligere håndballproff Susann Goksør Bjerkreim i det hun entrer den kjendisspekkede premieren.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Supert å jobbe med Sturla!

Se bilder av kjendisene på premieren under:

GLAD: - Sturla er fantastisk, varm, herlig, smart - og han har perspektiv på livet, sier Tom Sterri til Seher.no Foto: Ingrid Treborg, Seher.no
PÅ PREMIEREN: - I kveld skal jeg bare kose meg, sier Nora Brockstedt til Seher.no. - Jeg har alltid store forventninger når det gjelder Sturla... Foto: Ingrid Treborg, Seher.no
SPENT: - Sturla er rett og slett strålende, sier Hallvard Flatland til Seher.no. Foto: Ingrid Treborg, Seher.no
SPILTE SAMMEN: Revykonge Dag Frøland avslører at han ser opp til Sturla. Foto: Ingrid Treborg, Seher.no
DAMENES AFTEN: Susann Goksør Bjerkreim forteller at hun gleder seg stort til å slappe av under Sturlas show. Foto: Ingrid Treborg, Seher.no
DAMENES AFTEN: Elisabeth Andreassen sier til Seher.no at hun simpelthen elsker Sturla Berg Johansen. Foto: Ingrid Treborg, Seher.no
FESTSTEMT: - Jeg kjenner ham egentlig ikke, men han er en veldig sjarmerende, sprudlende mann med en litt mørk side som han tør å spøke med, sier Henriette Lien. Foto: Ingrid Treborg, Seher.no
SOM ERTERRIS: Eli og Carl I. Hagen var feststemte da de ankom Chat Noir. Foto: Stella Pictures
I FULL FART: Jon Skolmen ankom Chat Noir sent, og hastet inn i salen. Foto: Stella Pictures
TRIO: Elisabeth Andreassen og Tor Andreassen sammen med Kari Gjærum. Foto: Stella Pictures
TOK MED DATTEREN: Valgerd Svarstad Haugland tok med seg datteren. Foto: Stella Pictures
I FOAJEEN: Også Lars Mjøen kom - sammen med kona. Foto: Stella Pictures
SMILTE FRA ØRE TIL ØRE: Petter Stordalen og hans Gunhild Melhus kom selvsagt. Foto: Stella Pictures