- Han er den nye Rune Rudberg

Er det derfor Sturla Berg Johansen vil få publikumere i fleng?

PÅ PREMIERE: Komiker Sigrid Bonde Tusvik er overbevist om at Sturla Berg Johansens dametekke har noe å si for hvor populært showet hans blir. Her er hun sammen med komikollega Andre Jerman. Foto: Ingrid Treborg, Seher.no.
PÅ PREMIERE: Komiker Sigrid Bonde Tusvik er overbevist om at Sturla Berg Johansens dametekke har noe å si for hvor populært showet hans blir. Her er hun sammen med komikollega Andre Jerman. Foto: Ingrid Treborg, Seher.no. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se bildespesial fra premieren nederst i saken!

SEHER.NO: - Jeg har skikkelig store forventninger. Sturla har jo hatt sex med halve Norge, så han er jo sikret et lass med publikumere.

Dette sier komiker Sigrid Bonde Tusvik Seher.no onsdag kveld, like etter at hun har ankommet Chat Noir i Oslo på premieren til Sturla Berg Johansens nye show "Damenes aften".

- Men seriøst. Hvor mange har han hatt sex med? 1000? Han er kanskje den nye Rune Rudberg, fortsetter hun lattermild.

Dag Frøland, Elisabeth Andreassen, Geir Hamnes, Per Heimly, Halvard Flatland, Petter Stordalen, Pia Lykke, Carl I. og Eli Hagen og Tone Damli Aaberge er bare noen av navnene som var premiereklare onsdag.

- Jeg gleder meg veldig til å le og kose meg sammen med søsteren min Thale, sier Tone, som kom på andreplass i MGP-finalen lørdag, til Seher.no i det vi møter henne i foajeen.

- Blir det damenes aften på dere to?

- Vi får nå se hva kvelden bringer, ler hun.

Revykongen beundrer Sturla
Revykonge Dag Frøland legger ikke skjul på hvor stor fan han er av Sturla Berg Johansen.

- Sturla er en jeg er veldig glad i. Jeg beundrer ham. Sturla og jeg spilte faktisk sammen her i fjor, her i foajeen. Han spilte Leif Juster, og var fantastisk, sier Frøland til Seher.no.

- Jeg kjenner ham egentlig ikke, men han virker som en veldig sjarmerende, sprudlende mann med en litt mørk side som han tør å spøke med, sier tv-kjendis Henriette Lien.

Og den erfarne revymannen Tom Sterri stemmer i:

- Sturla er fantastisk, varm, herlig, smart - og han har perspektiv på livet. Det bruker han på scenen, og han gjør det med hele hjertet, sier han til Seher.no.

- I kveld skal jeg bare kose meg og slappe av. Sturla er strålende, sier tidligere håndballproff Susann Goksør Bjerkreim i det hun entrer den kjendisspekkede premieren.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Supert å jobbe med Sturla!

Se bilder av kjendisene på premieren under:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer