- Han er den jeg vil gifte meg med

Katarina Flatland snakker ut om forholdet til kjæresten.

STORMFORELSKET: Katarina Flatland og Harald Dobloug. Foto: FameFlynet
STORMFORELSKET: Katarina Flatland og Harald Dobloug. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Sommertid»-programleder Katarina Flatland (22) studerer medisin på dagtid. Det går med mye krefter både til jobben og studiene, og Flatland takker kjæresten, Harald Dobloug (23), for motivasjonen.

- Han er grunnen til at jeg klarer å gjøre det jeg gjør. Han gir meg masse positiv energi og motiverer meg. Også gif han meg masse selvtillit, sier Flatland til VG.

22-åringen er sikker på at det er Dobloug hun ønsker å være sammen med resten av livet.

- Han er den jeg vil gifte meg med. Men det å forlove seg vil jeg gjerne vente litt med. Jeg synes det er fint å kunne glede seg til det et par år til, forklarer hun.

Tidligere sa Flatland til Dagbladet at hun først møtte kjæresten i en dokø. Kort tid senere hadde de to forelsket seg i hverandre.

- Jeg har funnet mannen for meg, og er veldig lykkelig. Jeg liker å tro at det finnes en sjelevenn for alle, sa hun til avisen.

Flatland har tidligere vært sammen med fotballspilleren Vadim Demidov, som nå er sammen med hekkeløper Christina Vukicevic.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Falt for kjæresten i dokø

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer