TRIVES SAMMEN; Etter årevis med bruddspekulasjoner, viser stjerneparet at det ikke er noen grunn til bekymring.  Foto: NTBscanpix
TRIVES SAMMEN; Etter årevis med bruddspekulasjoner, viser stjerneparet at det ikke er noen grunn til bekymring. Foto: NTBscanpix Vis mer

- Han er den beste jeg vet om

Bruddrykter har svirret rundt Julia Roberts og ektemannen i en årrekke. Nå åpner hun seg om sin store kjærlighet.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Pretty Woman»-skjønnheten Julia Roberts (48) og ektemannen Danny Moder (46) har i flere år vært utsatt for stygge bruddrykter.

Utenlandske medier har blant annet skrevet at den talentfulle skuespilleren er lei av å stille opp økonomisk for ektemannen gjennom 13 år.

 - Ekteskapet går dårlig. En skilsmisse står på trappene, har en kilde fortalt kjendisnettstedet RadarOnline.

Den samme nettsiden skriver også at «Notting Hill»-skuespilleren ikke kommer overens med Dannys familie, noe som har skapt store problemer i ekteskapet deres.

Fremdeles stormforelsket

Nå virker det imidlertid som paret har overvunnet problemene.

<strong>2002:</strong> Julia Roberts og Danny Moder klarte ikke å ta blikkene fra hverandre da de giftet seg for 13 år siden. Bildet er tatt under bryllupet deres.  Foto: NTBscanpix
2002: Julia Roberts og Danny Moder klarte ikke å ta blikkene fra hverandre da de giftet seg for 13 år siden. Bildet er tatt under bryllupet deres. Foto: NTBscanpix Vis mer

Ifølge People har paret den siste tiden jobbet sammen med filmen «Secret in Their Eyes», der Roberts spiller hovedrollen. Ektemannen jobbet som kameramann.

- Det var fantastisk å jobbe sammen. Han er den beste jeg vet om i hele verden, så jeg elsker å tilbringe tid sammen med ham. Jeg elsker arbeidsmoralen hans! Synspunktene hans betyr mye for meg, strålte den jordbærblonde 47-åringen til nettsiden.

Lykkelige i 13 år

Dette er ikke første gang Julia og Danny jobber sammen. Det var nemlig mens de jobbet sammen under filmen «Meksikaneren» i 2000 at varme følelser oppstod.

Den gang var Roberts i et forhold med «Lov og orden»-stjernen Benjamin Bratt (51), mens Danny var gift med sminkøren Vera Steimberg (42).

- Enkelte scener man spiller inn, er man nødt til å åpne seg på en måte som kan føles ukomfortabelt. Når jeg vet at Danny er like bak meg, føler jeg en trygghet. Jeg ønsker bare å gjøre alt mye bedre, forteller hun videre.

To år etter de først møttes, giftet de seg under en romantisk seremoni på hennes ranch i Mexico. Årene etter fikk de tvillingene Phinnaeus og Hazel (10) og sønnen Henry (8) sammen.

<strong>FAMILIE PÅ FEM:</strong> - Jeg elsker å varte opp for barna mine. Det er et privilegium å lage tre måltider om dagen for dem, har Julia Roberts sagt om de tre barna.  Foto: NTBscanpix
FAMILIE PÅ FEM: - Jeg elsker å varte opp for barna mine. Det er et privilegium å lage tre måltider om dagen for dem, har Julia Roberts sagt om de tre barna. Foto: NTBscanpix Vis mer

LES OGSÅ: Slår tilbake mot bruddryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer