- Han er blitt ekstremt tynn

Oscar-vinner Colin Firth viste frem sin nyslanke kropp på filmfestival.

NÅ: Colin Firth og Livia på gallapremieren av «The Railway Man» i Toronto i Canada sist helg. Firth har, i liket med mange skuespillerkolleger, den siste tiden slanket seg for en filmrolle. Foto: Stella Pictures
NÅ: Colin Firth og Livia på gallapremieren av «The Railway Man» i Toronto i Canada sist helg. Firth har, i liket med mange skuespillerkolleger, den siste tiden slanket seg for en filmrolle. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Flere av filmbransjens største stjerner reiste sist helg til Canada for å ta del i Toronto International Film Festival.

Britiske Colin Firth (52) - best kjent for sin rolle i filmen «Kongens tale» - tok med seg sin italienskfødte filmprodusentkone Livia Giuggioli (43).

Fredag kveld koste de seg på gallapremieren av «The Railway Man», hvor Colin spiller mot blant andre Nicole Kidman (46).

 
Firth har den siste tiden trent iherdig for å få samme kroppsfysikk som sin rollefigur Eric Lomax, i nettopp «The Railway Man». I filmen portretterer han nemlig en britisk offiser som ble tatt til fange av japanerne under andre verdenskrig, og som ble satt til tvangsarbeid på et jernbaneverk.

Nettstedet DailyMail beskriver skuespilleren som ekstremt tynn etter slankingen.

- Noen skuespillere bruker dager, og til og med uker, på å komme inn under huden på en karakter. Hvordan han tenker. Min hemmelighet er at jeg fokuserer på det utenpå karakteren. Ta for eksempel min rolle i «A Single Man»: det var de store brillene som man blir fokusert på, og som gjør Georges angst troverdig, uttaler han ifølge nettstedet.

52-åringen var også i Toronto for å promotere filmen «The Devils Knot», hvor han spiller mot Reese Witherspoon (37).

Colin Firth er kjent fra tidligere suksessfilmer som «Mamma Mia», «Love Actually» og «Kongens tale». Sistnevnte fikk han Oscar for i 2011.

LES OGSÅ: Gikk ned 12 kilo med pilates

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer