Megan Fox og Brian Austin Green:

- Han er bitter

At Megan Fox har funnet lykken med rapperen Machine Gun Kelly, skal ikke ha falt i god jord hos eksmannen.

SKILTE LAG: Tidligere i år kunngjorde Megan Fox og Brian Austin Green at de hadde skilt veier. Her er de sammen i 2019. Foto: Rob Latour / Shutterstock / NTB
SKILTE LAG: Tidligere i år kunngjorde Megan Fox og Brian Austin Green at de hadde skilt veier. Her er de sammen i 2019. Foto: Rob Latour / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

I mai ble det kjent at skuespillerparet Megan Fox (34) og Brian Austin Green (47) hadde skilt lag etter hele 16 år sammen - ti av dem som mann og kone. Det var Green som bekreftet skilsmissen den gang - i sin egen podkast.

- Jeg ville at det skulle komme fra min munn. Jeg vil at folk skal høre alt fra meg, så enkelt er det. Nå vil jeg ikke snakke mer om dette, sa han om bruddet da.

Sammen har Fox og Green de tre barna Noah (8), Bodhi (6) og Journey (4). Green har også sønnen Kassius (18) fra et tidligere forhold.

Megan Fox gikk raskt videre etter skilsmissen, og ble koblet til rapperen Richard Colson Baker (30), også kjent under artistnavnet Machine Gun Kelly. I juli delte rapperen et bilde sammen med «Transformers»-skuespilleren - noe mange tolket som en bekreftelse på forholdet.

Fox sin ferske relasjon til rapperen ser imidlertid ut til å plage eksmannen.

STOR STJERNE: Etter at tips fra en leser, dro reporter Fanny på jakt i Oslo etter den amerikanske skuespilleren Megan Fox. Video: Julie Solberg / Redigering: Marie Røssland Vis mer

Hardt ut

Det tidligere paret havnet nemlig i tottene på hverandre på Instagram i helgen. Green delte et bilde av deres yngste sønn Journey i anledning Halloween-feiringen - noe som ikke falt i god jord hos ekskona.

Fox la igjen en krass kommentar der hun blant annet skrev at faren til de tre barna hennes bare er opptatt av å fremstille henne som en fraværende og dårlig mor.

34-åringen reagerte også på at sønnen blir eksponert i sosiale medier. I etterkant har Green slettet det aktuelle bildet og lagt ut en ny versjon der sønnen ikke er med.

- IKKE PÅ TALEFOT: Ifølge Peoples kilder skal forholdet mellom Megan Fox og Brian Austin Green være svært anstrengt. Foto: Pa Photos / NTB
- IKKE PÅ TALEFOT: Ifølge Peoples kilder skal forholdet mellom Megan Fox og Brian Austin Green være svært anstrengt. Foto: Pa Photos / NTB Vis mer

Ifølge People skal det ha vært dårlig stemning mellom Fox og Green lenge før den svært så offentlige skittentøyvasken fant sted på Instagram i helgen.

- De har slitt med å komme overens en god stund, sier en kilde tett på Fox til underholdningsnettstedet.

En kilde i Greens nære krets hevder at konflikten mellom de to eksene bunner i at han sliter med at Fox har funnet lykken på ny med Richard Colson Baker.

Vis mer

- Det er en tøff situasjon. Brian er flott som pappa. Han gjør en fantastisk jobb med guttene, sier kilden, og legger til:

- Problemet handler om at han er bitter for at Megan gikk så raskt videre med Machine Gun Kelly. Det har vært veldig tøft for ham. Oppførselen hans kan være ganske umoden når det gjelder Megan, vel å merke. Han vet hvordan han skal få henne opprørt.

Flere stikk

Dette er riktignok ikke første gang de to eksene kommer med stikk til hverandre i sosiale medier. I august var det Green som sto for overskriftene, da han kopierte bildeteksten fra et bilde av ekskona og den nye flammen hennes.

«Din smertefullt vakre gutt … Mitt hjerte er ditt», skrev Fox under et heller lettkledd bilde av seg selv og Baker.

Dette fanget eksmannen imidlertid opp. 47-åringen så sitt snitt til å komme med et aldri så lite stikk til ekskona.

Under et innlegg med bilder av eksparets felles barn, samt Greens sønn fra et tidligere forhold, hadde skuespilleren kopiert bildeteksten fra Fox' Instagram-bilde.

«Smertefullt vakre gutter … Mitt hjerte er deres», lød det under innlegget.

Trolig var dette altså en referanse til Fox' romantiske bildetekst - noe han har videreført til sitt eget innlegg, bare med et annet budskap.

Selv har Green vært koblet til en rekke andre kvinner i kjølvannet av separasjonen, men om dette har vært seriøst, bekreftes det derimot ikke i sladrepressen.

LES OGSÅ: Bekrefter de forholdet her?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer