BITCHEN MIN: Jenny hevder at hun skal få Kårstein til å være bitchen sin under Vinterlyd-konsertene. Foto: Seher.no/Anders Myhren
BITCHEN MIN: Jenny hevder at hun skal få Kårstein til å være bitchen sin under Vinterlyd-konsertene. Foto: Seher.no/Anders MyhrenVis mer

- Han er bitchen min!

Jenny Skavlan har planen klar for Vinterlyd-konsertene...

SEHER.NO: Se videointervjuer med Vinterlyd-stjernene nederst i sak!

Lørdag 28. februar setter Kreftforeningen og P4 igang deres årlige Vinterlyd-turné, som er et gratis konsertprosjekt i samarbeid med innsamlingsaksjonen "Krafttak mot Kreft".

Og blant årets artiser er da Spellemannsvinnerne Karpe Diem, CC Cowboys og William Hut.

I tillegg skal P4-programleder Kårstein Eidem Løvaas være konferansier, sammen med ingen ringere enn "Død Snø"-stjernen Jenny Skavlan (22).

Og "Grandis"-Jenny, som hun først ble kjent som, har allerede planen klar for konsertene.

- Ja, nå skal Kårstein og jeg sette oss ned og finne rollefordelingen vår, og jeg har da foreslått at han skal være bitchen min, humrer 22-åringen under en pressekonferanse i forbindelse med turneen torsdag.

Og skuespillerinnen vet nøyaktig hvordan hun skal få det til...

- Jeg begynner vel litt i det små tenker jeg, med å fortelle ham hva slags kaffe jeg liker, hvor han skal hente avisene om morgenen og den typen ting. Så ligger han nok snart i et lite bånd vettu, humrer hun til Seher.no, og legger til:

- Neida, jeg tror nok at det heller blir han som skal lære meg opp altså.

For Skavlan er ikke bare med for å få "herse" med Løvaas. "Død Snø"-stjernen takket opprinnelig ja fordi hun ønsket å støtte en god og viktig sak.

- Alle har vi opplevd kreft tett på kroppen. Jeg tror ikke du finner noen i Norge som ikke har det. Derfor synes jeg det er veldig viktig å gjøre noe positivt for det og samle inn penger til forskning og da forskning på eldre, som dette prosjektet går til, forteller hun.

Årets aksjon går nemlig til inntekt for kreftforskning blant eldre. Seks av ti kreftpasienter i Norge i dag er over 65 år og levealderen blir stadig høyere, derfor synes Kreftforeningen det er ekstra viktig å legge fokus på de eldre i år.

- Jeg tror det blir veldig fint, givende og morsomt. Det er en veldig seriøs og viktig sak, men man får frontet det på en leken, morsom og positiv måte, sier Jenny.

Men 22-åringen skal ikke bare holde på med konferansierprosjekter fremover. Ifølge Skavlan er hun også aktiv på flere andre fronter, blant annet med design.

- Jeg holder på med masse rart, masse gøy, og mye hemmelig som jeg ikke kan fortelle om. Blant annet så beveger jeg meg litt inn på design, som jeg har gjort mye av før, og så skal jeg også kanskje være litt konferansier under Amandus-festivalen, men jeg gleder meg veldig til Vinterlyd, forteller hun.

Jenny er imidlertid ikke den eneste stjernen som ser frem til "Vinterlyd"-turneen. Også Spellemannsprisvinnerne Chirag og Magdi i Karpe Diem synes det blir stort å få være med.

- Dette er det største...vi får veldedighetstilbud hele tiden og dersom det var opp til oss skulle vi stilt opp på alt, men vi må tjene til leverpostei på skiva og da. Men det her er altfor nært til å si nei til, ikke bare for oss, det er nært for alle. Vi er jævla smigra over at vi blir spurt om å få være med på noe så veldig veldig viktig. Det er dødsgøy for oss, sier gutta til Seher.no.

Og på spørsmål om hvordan det blir å reise, sove og feste sammen med Jenny, CC Cowboys og de andre i Vinterlyd-gjengen, ler gutta:

- Vi er veldig omgjengelige vi, så vi tror det skal gå bra.

Les mer om Vinterlyd og Krafttak mot Kreft på Kreftforeningens hjemmesider (ekstern link)!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Overtar etter Jenny

Se videointervjuer med Vinterlyd-stjernene nedenfor:

[obj:media:7499]