David Beckham:

- Han er besatt av Victorias sminke

Den tidligere fotballstjernen kan visstnok ikke få nok av konas skjønnhetsprodukter.

BESATT: David Beckham skal være en stor fan av konas skjønnhetsprodukter. Foto: NTB Scanpix
BESATT: David Beckham skal være en stor fan av konas skjønnhetsprodukter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stjerneparet Victoria (46) og David Beckham (45) er ikke sjelden gjenstand for overskrifter verden over. Både ihuga fans og tabloidaviser følger med på paret med argusøyne, i håp om å få nyss om hva som foregår bak lukkede dører i det verdenskjente ekteskapet.

Nå har det imidlertid kommet frem en ny, noe oppsiktvekkende avsløring om David Beckham. I følge The Sun er nemlig 45-åringen besatt av sminke og velværeprodukter fra konas eget merke, Victoria Beckham Beauty.

Ifølge den britiske tabloidavisen tar David til stadighet i bruk konas sminke, og Victoria er heller ikke fremmed for å teste skjønnhetsproduktene sine på ektemannen.

GODE FERDIGHETER: David Beckhams datter Harper, viser i en ny Instagram-video sine ferdigheter. Video: Instagram @davidbackham Vis mer

Serum og solpudder

Under en nylig livesending på Instagram skal Victoria ha uttalt at David er hennes beste modell når det kommer til å teste nye skjønnhetsprodukter fra merket sitt.

OVERRASKER: Victoria Beckham har for lengst byttet ut dansesko og popstjerne-liv med stiletthæler og et nytt liv som motedesigner. Men det betyr ikke at hun har glemt gamle kunster. Video: Victoria Beckham / Instagram Vis mer

«Jeg fikk akkurat en melding fra David om at han har gått tom for serum. David elsker dette. Jeg skal skaffe ham litt», uttalte hun.

Victorias forretningspartner i Victoria Beckham Beauty, Sarah Creal, avslører også at den tidligere fotballstjernen elsker å bruke konas solpudder.

- David er en stor fan av Victoria Beckham Beauty. Victoria sier han er besatt, uttaler Sarah, ifølge The Sun.

Skapte delte meninger

Dette er imidlertid ikke første gang David har utforsket sin mer «feminine» side. Under en photoshoot for britiske Love Magazine i fjor dukket han opp på forsiden med en blågrønn øyenskygge.

Forsiden fikk enorm respons fra fansen og flere berømmet stjernen.

OVERRASKER: David Beckham var på forsiden av Love Magazines første utgave i 2019, der han viste seg fram med fargerik sminke. Her får du en smakebit fra Beckhams spesielle oppdrag for magasinet. Vis mer

«Ikonisk!» skrev én bruker, mens en annen skrev «Jeg elsker, elsker, elsker øyensminken».

Det var riktignok ikke bare positive tilbakemeldinger i kommentarfeltet, og enkelte mente at dette ikke var greit.

«Ikke gjør dette mot Beckham! Det er ikke mange menn igjen i verden», skrev en kritisk bruker.

Det er kanskje ikke så rart at David har lagt sin elsk på konas skjønnhetsprodukter, ei heller at han dukket opp på en forside med øyenskygge. Med blant annet sine mange tatoveringer, eget design og skjønnhetsprodukter har David de seneste årene nemlig vist seg å være et uredd moteikon.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feiret 20 års ekteskap. Disse årene har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

Stjal konas skjønnhetsprodukter

Han har dermed tidligere ikke vært redd for å uttale seg om at han bruker ulike skjønnhetsprodukter. For to år siden innrømmet fotballstjernen at han ofte bruker konas leppepomader, kremer og andre produkter på huden sin.

Det avslørte han da han fikk spørsmål fra IntoTheGloss om hvordan han tok vare på utseendet sitt.

STJAL FRA KONA: David Beckham har tidligere innrømmet at han ikke er fremmed for å stjele konas skjønnhetsprodukter. Foto: NTB Scanpix
STJAL FRA KONA: David Beckham har tidligere innrømmet at han ikke er fremmed for å stjele konas skjønnhetsprodukter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har alltid vært bevisst på hvordan jeg vil at håret mitt skal se ut og slike ting, men jeg var også i en karriere hvor jeg alltid var ute. Enten jeg bodde i Manchester, Madrid eller Los Angeles, hadde alle disse stedene ulikt vær, forklarte han den gang.

- På grunn av dette måtte jeg passe på huden min. Og hvordan jeg passet på den var ved å stjele kona mi sine ting, fordi jeg vet at hun vet best, la han til.

YDMYKES: David Beckham får virkelig kjørt seg når James Corden regisserer en spøk av høyeste klasse. Vis mer

Intim gave fra sønnen

Som nevnt skaper Beckham-familien stadig overskrifter, og i begynnelsen av august var det nok flere som dro på smilebåndet da David mottok en noe oppsiktsvekkende gave fra sønnen Cruz (15).

På Instagrams historiefunksjon la David ut et bilde av en blå eske med teksten «We save balls». På norsk kan det oversettes til «Vi redder baller».

Til bildet hadde 45-åringen lagt til grafikken «smooth». Han tagget også Cruz og skrev følgende:

«Ting sønnen min kjøper til alle oss Beckham-guttene», etterfulgt av en latterfull emoji.

Foto: David Beckham / Skjermdump fra Instagram
Foto: David Beckham / Skjermdump fra Instagram Vis mer

Det viste seg altså å være en testikkeltrimmer.

Ifølge produktets hjemmeside er trimmeren spesielt designet for å trimme nettopp testiklene. Produsenten lover «vakre, skinnende baller».

LES OGSÅ: - Davids modell-vennskap får Victoria til å se rødt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer