UTNYTTER JESSICA?: Flere kilder Us Magazine har snakket med tror Jessica Simpsons nye kjæreste, Eric Johnson, utnytter henne.  Foto: Stella Pictures
UTNYTTER JESSICA?: Flere kilder Us Magazine har snakket med tror Jessica Simpsons nye kjæreste, Eric Johnson, utnytter henne. Foto: Stella PicturesVis mer

- Han er bare ute etter pengene hennes

Dating-ekspert tror ikke Jessicas forhold vil vare.

SEHER.NO: Popstjernen Jessica Simpson (30) har den siste tiden nytt late feriedager på italienske Capri sammen med sin nye kjæreste Eric Johnson (30).

Det var i forrige måned at det ble kjent at sangfuglen hadde funnet lykken med den 30 år gamle tidligere amerikanske fotballspilleren.

Men selv om venner av Jessica er lykkelige over at hun har funnet kjærligheten igjen, er nok ikke alle like fornøyde, og da særlig ikke Johnsons kone, Keri, som han fortsatt er juridisk gift med.

Eric søkte om skilsmisse fra kona i januar i år, men prosessen har tatt tid og så langt er ikke skilsmissen blitt godkjent. 

Dette ser det imidlertid ikke ut til at Jessica og Eric bryr seg spesielt mye om, og i forrige uke viste paret tydelig de sterke følelsene de har for hverandre og både kysset og klemte i full offentlighet.

I forbindselse med sin 30-årsdag tidligere denne måneden, innrømmet Jessica at hun føler at «hennes biologiske klokke tikker» og at hun hadde håpet hun skulle ha både mann og barn før hun ble 30.

Nå frykter både venner og familie at stresset hun følte kan ha gjort at hun forhastet seg litt når det gjaldt forholdet til Johnson. Og skal man tro den amerikanske datingeksperten og «The Millionaire Matchmaker»-programlederen Patti Stanger er det slett ikke sikkert at forholdet kommer til å vare, skriver Us Magazine.

Patti tror nemlig at Johnson kun er ute etter én ting m,ed forholdet til Jessica.

- Glem ekteskap. Kan ikke den fyren se å få seg en jobb? Han er ute etter pengene hennes, for den jenta er rik, skikkelig rik, sier Stanger.

Også andre kilder Us Magazine har snakket med tror Johnson utnytter popstjernen.
 
- Han har mye å vinne på å være sammen med Jessica. Han vil være i rampelyset. Det kan tenkes at han manipulerer sitasjonen, sier en kilde.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nå blir nok kona hans fornøyd