BRUDD 2: Reynolds fikk kalde føtter da det viste seg at Theron var ute etter noe langvarig, og endte raskt sommerflørten med henne.
BRUDD 2: Reynolds fikk kalde føtter da det viste seg at Theron var ute etter noe langvarig, og endte raskt sommerflørten med henne. Vis mer

- Han er bare ute etter noe kortvarig

Endte sommerflørten etter kun to måneder.

Publisert
SEHER.NO: Tidligere i sommer ble det kjent at skuespiller Ryan Reynolds (34) datet skuespillerkollega Charlize Theron (35). Men allerede nå skal sommerflørten ha tatt slutt.

- Han var kun ute etter noe kortvarig, mens det for henne haster med å etablere seg, få barn og starte en familie, sier en kilde til US Magazine.


Paret ble for mange år siden kjent med hverandre gjennom felles venner, men det er først i sommer at gnisten mellom dem har utviklet seg til noe mer. Theron skal ifølge nettstedet ha tatt bruddet svært tungt.

- Hun vet innerst inne at det ikke ville ha fungert, men hun tok det ikke så veldig bra etter at Ryan gjorde det slutt, sier kilden. 

Ryan Reynolds gjorde det også slutt tidligere i år da han søkte om skilsmisse fra skuespillerkona Scarlett Johansson (27). 


Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Ekteskapet er over 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer